Predimenzionirane torbe su i ove godine veliki hit, a osim svojom funkcionalnošću, oduševljavaju raznolikim dizajnom na koji je retko koja, kako strana, tako i domaća influenserka ostala imuna. Na tržištu se posebno istakla torba-ceger Dior Book Tote koja će opet biti vladarica leta.

U poslednje vreme imali smo prilike da vidimo brojne zvezde kako u ruci nose popularnu torbu koju potpisuje Christian Diora. Reč je dizajnerskom modelu Book Tote, višenamenskoj kreaciji s kratkom ručkom, napravljenom od tekstila i pogodnom za odmor, šetnju ili plažu.

Dženifer Lopez nosi DIor torbu.
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorka Diora, predstavila je torbu u kolekciji za leto 2018. i od tada ovaj model ne silazi sa vrha listi najpoželjnijih modnih dodataka.

To uspešno dokazuje i Dženifer Lopez, glumica i pevačica koja ju je pre nekoliko dana prošetala do teretane, što se pokazao kao veoma praktičan potez. Inače, torba dolazi u više veličina, s nekoliko motiva, uz mogućnost personalizacije i custom made dizajna.

Džej Lo sa Dior tote torbom.
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nedavno ju je nosila i Zorannah, naša uspešna influenserka koja ne krije da prati modu i trendove te da s vremena na vreme voli da se počastiti novim dizajnerskim komadom odeće ili modnih dodataka.

U svojoj bogatoj kolekciji torbu Dior Book Tote kriju i ostale domaće influenserke od Dunje, Ene, preko manekenke Mine Milutinović do Tamare Kalinić. Dok Ena nosi tote model brenda Louis Vuitton, Tamara Kalinić poseduje nekoliko veličina Dior-ove miljenice, a kako ih kombinuju uz različite outfite pogledajte u galeriji:

Instagram Domaće influenserke obožavaju Dior Tote tašnu.