Latino divu Dženifer Lopez viđamo u raznolikim odevnim kombinacijama i gotovo da nema stila s kojim se slavna pevačica nije poigrala.

Na svečanim događanjima blista u glamuroznim izdanjima, a kada su u pitanju odevne kombinacije za svakodnevne prilike često bira casual, kao i sportska izdanja.

Često je možemo videti i u najležernijim odevnim komadima poput trenerki i ostale sportske odeće, te je tako pre nekoliko dana snimljena ispred plesnog studija u opuštenoj kombinaciji.

Dženifer Lopez snimljena ispred plesnog studija
TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Predimenzioniranu trenerku u svetloplavoj nijansi spojila je s majicom dugih rukava ispod koje se nazirao beli top s mašnom, patikama u beloj boji i popularnim cegerom francuske modne kuće Dior.

Džej Lo pokazala trbušnjake
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U pitanju nije bila klasična majica, već isečeni model model koji s prednje strane seže do grudi, te su tako prvi plan su i ovaj put došli pevačicini savršeni trbušnjaci.

Instagram Pevačica u top formi u 6. deceniji

Najnovije paparaco fotografije koje su nastale u Los Anđelesu, još jednom su pokazale da je Džej Lo u neverovatnoj formi na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe žene.

Top figuru Dženifer Lopez duguje balansiranoj ishrani i treninzima koje nikada ne preskače. Pevačica je pobornik zdravog načina života, te tako ne konzumira alkohol, šećer, kofein, ima redovan san, a uz koje vežbe Džej Lo održava figuru:

Trening Dženifer Lopez tiktok/rayoflightzz

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!