Naime, tinejdžerku su paparaci uslikali sa slavnom majkom tokom ručka za praznik Mother's Day, a pažnju je najpre privukla neobičnim modnim izborom, a potom i tetovažom na ruci.

Eme Maribel bila je u beloj košulji, vunenom prsluku i braon pantalonama, dok je na nogama nosila plitke martinke. Međutim, njenu desnu ruku krasila je tetovaža maslinove grančice koja se jasno videla s obzirom da je podvrnula rukave.

Eme Maribel pokazala je tetovažu na ruci.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tinejdžerka nije bila preterano dobre volje, međutim, mnogi su to opravdali prisustvom paparaca što je nešto što nikad nije volela, iako je s tim odrasla. Naravno, od momenta kada su se fotke pojavile na mrežama, mnogi su se zapitali da li je tetovaža prava, iako je tako nešto malo verovatno s obzirom da Eme ima tek 13 godina.

Eme Maribel uslikana je tokom ručka sa Dženifer lopez.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kako je i njena majka svojevremeno nosila polu-permanentne tetovaže (setimo se delfina na ramenu tokom veze sa Markom Entonijem), nikog ne bi čudilo da je i Eme uradila isto.

Doduše, Džej Lo nije preterani ljubitelj tetovaža, pa je tako svojevremeno javno ismejala svog verenika zbog feniksa na njegovim leđima.

- Užasna je! Zaista je užasna,mene bi bio blam na njegovom mestu - rekla je u jednom intervjuu 2016. godine, a potom dodala:

- Ima previše boja. Sve njegove tetovaže imaju previše boja. Trebalo bi da su manje šarene, a više kul.

Ben Aflek ima ogromnu tetovažu feniksa na leđima.
- / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, kako stvari stoje, čini se da je Eme s druge strane zaljubljenik u ovakvu vrstu umetnosti, a izvori bliski pevačici kažu da ne može da dočeka 18 kako bi uradila pravu. Za sada može samo ove polutrajne, a mnogi sve to tumače i kao bunt prema majci.

Naime, od najranijih dana Eme su pratili užasni komentari samo zato što nije nalik Džej Lo. Od pre godinu dana, devojčica konstantno nosi vrećaste i muške stvari, a mnogi tvrde da je transrodna, baš kao i dete sestre Dženifer Lopez, ali da se to krije.

Za Eme Maribel važi da je transrodna.
BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia 

Baš iz razloga što je za tetovažu izabrala grančicu masline, koja je simbol mira i slobode, pojedini su razvili teorije da Eme konačno prihvata ono što je zaista, te da je u miru sa samom sobom. Sa druge strane, ima i onih koji su ubeđeni da je ovo način da se "osveti" majci, s obzirom da su tetovaže ono što ne voli.

Doduše, sve to su samo teorije koje kruže mrežama, te ostaje da vidimo da li je ijedna od njih makar malo tačna, a još Eminih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, LESE/Maciel/Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte u galeriji još fotografija Eme Maribel, ćerke Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!