Zašto čekati godišnji odmor da biste prošetali jedan od najslađih i najneodoljivijih modnih hitova? Torbe napravljene od prirodnih materijala, poput rafije i slame, savršen su dodatak brojnih urbanih ležernih stajlinga.

Dajući svež i super chic efekt baš svakoj modnoj kombinaciji, modeli pletenih torbi ove sezone postaju puno više od obične torbe za plažu. To potvrđuju i brojni dizajneri koji su upravo torbice tog stila uvrstili u svoje kolekcije, a toliko su lepe da sigurno nećete ostati ravnodušni.

Biće poprilično težak izazov odupreti im se jer ove sezone, osim onih klasičnih za plažu, tu su i novi modeli savršeni za dane u gradu.

Velike i prostrane šoping torbe oduševiće sve one koji baš na svakom koraku i u svakom trenutku žele imati sve pri ruci.

Korpe i torbe za nošenje na ramenu srednjih dimenzija udobna su i svestrana alternativa za nošenje celog dana, uz bilo koji stil odevanja. Što se tiče malih clutch modela, oni će se pokazati kao najveći saveznici za upotpunjavanje i najzahtevnijih stajlinga, uključujući one večernje.

High street brendovi u svojoj ponudi imaju sjajne modele - kako one velike tašne za dnevnu varijantu, tako i one manje, elegantne koje su idealne za večernje prilike. U galeriji u nastavku teksta pogledajte neke od najlepših modela koje možete naći kod nas:

Zara.com Pogledajte ponudi high street brendova