Ana Ivanović ne krije da voli modi i rado se poigrava sa trendovima, a svojim odevnim kombinacijama ne prestaje da nas oduševljava.

Pored toga što prati modu, Ana je veliki ljubitelj tašni, što smo mogli da zaključimo po njenoj bogatoj kolekciji. Ivanovićeva je nedavno ponela jednu od najtraženijih tašnica, a sada nam je pokazala da poseduje čitavu kolekciju.

Ana Ivanović nosi mikro roze tašnu
Instagram 

U pitanju je Jacquemus Le Chiquito torba, mikro tašna koja je osvojila sve trendseterke. Ana je roze tašnu kombinovala sa pink kardiganom i crnim kompletom koji je uključivao midi suknju sa šlicem, krop top i crne salonke.

Ana Ivanoović poseduje nekoliko Jacquemes tašnica
Instagram 

Kompleti su veliki hit sezone, a Ana je odabrala crop top i pencil suknju sa izazovnim šlicom.

Inače, torba koju nosi je prvi put predstavljena 2018. godine, u kolekciji "La Bomba",  a njena cena je oko 600 evra.

Ana Ivanović rado prati trendove
Instagram 

Brend Jacquemus jedan od najtraženijih i najpoželjnijih u modnoj industriji već duže vreme, a Ana u svojoj kolekciji ima četiri tašnice s potpisom pomenutog brenda - plavu, narandžastu, roze i zelenu.

Brend Jacquemus jedan od najtraženijih i najpoželjnijih u modnoj industriji već duže vrem
Instagram 

Ana je ljubitelj klasike i nije neko ko ističe materijalne stvari, te je tako sasvim diskretno nedavno ponela torbu francuske modne kuće "Hermes", čuveni model "Birkin", koju je nemoguće kupiti tek tako. Naime za ovu tašnu postoji lista čekanja, a samo odabrani imaju priliku da ga kupe.

Cena ove popularne tašne varira između 9.000 i 13.000 dolara, a najskuplja svih vremena bila je Hermes Himalaya Birkin, čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

Instagram Lepa Srpkinja voli brendirane tašne