Ana Ivanović ne krije da voli modu. Bivša teniserka rado se poigrava sa klasičnim komadima, a svoje modne kombinacije redovno objavljuje na svom Instagram proflu.

Nedavno nas je oduševila trendi crnom haljinom sa prorezima u predelu dekoltea, koja je hit ove sezone, a sada je podelila nešto jednostavniju, ali veoma efektnu kombinaciju.

Ana je na Instagramu podelila dve vrlo slične kombinacije - jednu u monhoromatskom izdanju, dok se kod drugog look-a malo poigrala s bojama.

ana ivanović u midi suknji
Instagram 

Tako je njen prvi stajling bio sačinjen od plavog džempera, midi svilene suknje, salonki i male Jacquemus tašne u narandžastoj boji, čime je "razbila" jednobojno izdanje, dok je kod drugog look-a ponela sivi džemper, identičnu plavu svilenu midi suknju, plave salonke i narandžastu Jacquemus tašnu.

ana ivanović podelila je dva slična autfita
Instagram 

Ana je na račun izgleda do bila niz komplimenata, a nismo mogli a da ne priemtimo da je Ivanovićeva kolekcionar Jacquemus tašnica čija cena iznosi oko 600 evra.

Ana je ljubitelj klasike i nije neko ko ističe materijalne stvari, te je tako sasvim diskretno nedavno ponela torbu francuske modne kuće "Hermes", čuveni model "Birkin", koju je nemoguće kupiti tek tako. Naime za ovu tašnu postoji lista čekanja, a samo odabrani imaju priliku da ga kupe.

ana ivanovi nosi birkin torbu
Instagram 

Cena ove popularne tašne varira između 9.000 i 13.000 dolara, a najskuplja svih vremena bila je Hermes Himalaya Birkin, čija cena iznosi vrtoglavih 500.000 dolara.

Instagram Modni stil bivše teniserke