Kada je reč o modnim trendovima, praktičnost i nosivost neretko su gurnuti u drugi plan, ali to nije slučaj s torbama koje ćemo u sezoni pred nama obožavati.

Savršene za užurbane dane, obavljanje brojnih dnevnih obveza, uživanje na opuštenoj večeri s prijateljima ili odlaska na putovanje – takozvane slouchy torbe vratile su se na modnu scenu, baš kao i društveni život nakon meseci pandemije.

Mekane, i s jedne strane ležerne, a s druge tako prilagodljive svakoj prilici, ove torbice su pre svega udobne za nošenje. Popularnost ovog modela tašni najavili su i brojni poznati brendovi koji su ležerne torbe, savršene za nošenje preko ramena, uvrstili u svoje kolekcije.

Tamara rado nosi slouchy torbu
Instagram 

Tako Louis Vuitton ima prepoznatljive verzije s monogramom, Khaite krije klasični minimalistički izgled, a Balmain ima modele za one koji žele da se istaknu.

Ljubitelje modne praktičnosti sigurno će osvojiti Altuzarrin model Duo, nosiv s dve strane omogućuje da u jednoj torbi imate dve, i to različite boje.

Ležerni, ali ne zato i manje trendi, slouchy modeli nude sve ono što želimo od torbice – praktičnost, udobnost, dizajn i ljepotu. Savršene su za sve prilike, posao, ležerne izlaske i putovanja, pa je s ovim modelom zaista teško pogrešiti.

Ako ste rešili da se ove sezone počastite jednom torbicom, ovaj model bio bi sjajan izbor.

Osim toga, možete na nju gledati i kao na modnu investiciju, jer je zaista nosiva od jutra do mraka, od proleća do jeseni, a da je pri tome na ramenu ni ne osetite. Pri tome, imaćete mesta za baš sve stvari i to bez ustupka po pitanju stila.