U Bottegi Veneti, dizajner Daniel Li je debitovao je kolekcijom za sezonu jesen/zima 2019. godine, a nije prošlo dugo vremena kako su njegove kreacije na čelu sa modnim dodacima i obućom postale predmetom žudnje mnogih modnih zavisnica širom sveta.

Tokom kratkog, ali veoma uticajnog perioda rada u italijanskoj kući, Li je poštovao njen bezvremenski potpis koji se trudio da predstavi sa izrazito savremenom privlačnošću.

Popularna tašna Cassette, koja dolazi u jarkim i neutralnim bojama, a ističe se naduvanim, prošivenim izgledom, tri godine od lansiranja još uvek vodi glavnu reč na svetskoj modnoj sceni.

Spisak njenih slavnih obožavatelja poprilično je dug, a zvzde poput Hejli Biber, Rijane i Rouzi Hantington među prvima su ju uvrstile u svoju impresivnu kolekciju u ormaru.

hejli često nosi bottega tašnu
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Najpopularnijom verzijom torbe Cassette pokazala se ona u prepoznatljivoj Bottega zelenoj nijansi, a kakvu u svojoj kolekciji imaju slavne trendseterke poput američke it devojke Hejli Biber i dizajnerke Viktorije Bekam.

Naslednik Daniela Lija, pariški dizajner Metju Blejzi, snažno je započeo svoju vladavinu u italijanskoj kući, s novim izborom torbi koje su već osvojile ljubitelje mode.

Lepa vest za mnoge dame jeste da brojni high street brendovi u svojoj ponudi imaju tašne nalik ovoj popularnoj.