Stil na "Rolan Garosu" je uvek bio interesantan za modne sladokusce, a kada tribinama prisustvuje Jelena Đoković sve postaje dosta zanimljivije.

Modni stil Jelene Đoković uglavnom se ogleda u jednostavnim, ali sjajno ukombinovanim i nenametljivim komadima koji su često obogaćeni skupim aksesoarima.

Jelena Đoković nosi Fendi naočare.
Jean Catuffe/DPPI/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako je nepisano modno pravilno da naočare, osim što štite oko od UV zraka, predstavljaju aksesoar koji instant podiže svaku kombinaciju i to baš u svakoj prilici potvrdila i ona.

Supruga prvog reketa sveta odlazak na Novakov turnin ne zamišlja bez sunčanih naočara, pa čak ni kada je vreme oblačno.

Jelena Đoković se odlučila za ženstveni cat-eye oblik obogaćen leopard ramom, zlatnim trouglićima na vrhovima i zlatnom neravnom drškom koja često predstavlja jedan od zaštitnih znakova ovog brenda.

U pitanju je Fendi model čija je cena 280 evra, a modni znalci kažu da sam mačkasti dizajn stoji svim oblicima lica, a posebno ovalnom i pravougaonom. 

Jelena Đoković nosi naočare od 280 evra.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naočare su se odlično uklopile uz njen minimalistički outfit sastavljen od bele basic majice i pantalona visokog struka u krem boji, jedan od njenih omiljenih krojeva ove sezone. Koje to još odevne komade Jelena Đoković ne propušta da nosi ove sezone možete pogledati u galeriji:

James Veysey / Camerapress / Profimedia, Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jelena Đoković modne kombinacije sa teniskih mečeva