NI JELENA ĐOKOVIĆ NIJE ODOLELA MONOHROMATSKOM TRENDU: Jednim detaljem svoje izdanje podigla je na viši nivo

Jelena Đoković pojavila se na tribinama u monohromatskom izdanju

jelena đoković u trendi izdanju
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Novak Đoković trenutno učestvuje na Serbia Open-u, a njegova supruga Jelena Đoković mu je velika podrška na tribinama. Jelena se meču svog supruga pojavila u kombinaciji kojom je mnoge zadivila. 

Jelenu smo u poslednje vreme mogli često da viđamo u trendi komadima, a rekli bismo da nastavlja da kombinuje i nosi trendove koje nam donosi ovo proleće.

Tako su ove sezone veoma popularna mnohoromatska izdanja, a upravo za tako nešto se odlučila i Jelena. Naime, ona se na tribinama pojavila od glave do pete u beloj boji koja je inače karakteristična za sport kojim se bavi njen suprug.

jelena đoković u monohromatskom izdanju
ATA Images 

Novakova supruga pojavila se u belim farmerkama, bluzi i patikama u istoj boji, a ceo look zaokružila je belim rupičastim džemperom i šeširom.

Diskretan nakit i braon naočare za sunce upotpunile su njenu kombinaciju, za koju verujemo da će biti inspracija mnogim damama.

Kada je reč o frizuri, Jelena je imala ravnu kosu, dok je na licu njena šminka bila veoma diskretna.

Veliki broj poznatih dama sve češće možemo videti u monohromatskim izdanjima kojem nije odolela ni Jelena Đoković, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia, MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia Modni stil supruge Novaka Đokovića

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši