Ekipa popularne serije "Euforija" okupila se sinoć u Los Anđelesu radi povodom promocije ovog projekta, a zvezda večeri bila je glumica Zendaja.

Talentovana glumica koja nosi titulu modne ikone i sinoć je dokazala zbog čega je jedna od najbolje obučenih žena na svetu.

Zendaja se na crvenom tepihu pojavila u monohromatskoj kombinaciji - izabrala je sivo odelo savršenog kroja koje joj je stajalo kao saliveno.

zendaja u sivom odelu
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uz odelo je ponela bluzu u istoj nijansi, a kombinaciju je upotpunila sivim lakovanim salonkama.

Takođe je nosila i diskretne dijamantske minđuše i prstenje, a kada je reč o frizuri, ovaj put odlučila se za zalizanu nisku punđu.

24-ogodišnja Zendaja oduševljava modnim odabirima gde god se pojavi. Jedna od najpopularnijih i najtalentovanijih mladim glumica u Holivudu svoju karijeru započela kao Dizni zvezda, ali ta vremena su prošla. 

zendaja na dodeli oskara
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Uprkos tome, glumica nikada nije gradila popularnost na skandalima, a već je sada muza brojnim poznatim dizajnerima koji se otimaju da je obuku.

zendaja u goloj haljini
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Više Zendajinih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Nils Jorgensen / Capital pictures / Profimedia Modni stil mlade glumice