Lepa Zendaja, koja svojom nadahnutom glumom u hit seriji 'Euforija' oduševljava publiku i kritičare, bila je magnet za poglede na pariškoj Nedelji mode.

Nova modna ikona je za ovu priliku nosila ružičastu boju od glave do pete s potpisom italijanske kuće Valentino, čije je zaštitno lice od decembra 2020. godine, a trenutno je zvezda nove prolećne reklamne kampanje.

Za svoj jučerašnji bombastičan stajling dobila je samo komplimente.

Zendaja je za monohromatsko pink izdanje dobila je samo komplimente.
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

U dojmljivom kaputu ispod kojeg je nosila sako, top s vrtoglavim dekolteom i široke pantalone s reljefnim cvetovima i efektne platforme, Zendaja je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Monohromatsko pink izdanje, Zendaja je zaokružila trendi frizurom i mačkasto naglašenim očima, a njene vrtoglavo visoke platforme privukle su najveću pažnju.

Monohromatsko pink izdanje, Zendaja je zaokružila trendi frizurom i mačkasto naglašenim očima.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Da je slučajno odabrali monohromatsko izdanje u pink boji, nije. Cela Valentino revija bila je ružičastom tonu, a odluku da celu kolekciju predstavi samo u pink i crnoj boji kreativni direktor brenda Pierpaolo Piccioli je doneo kako bi monohromatikom pozvao posmatrače da pažnju usmere na siluete, krojeve, teksture i detalje.

Podsetimo, Zendaja je proglašena za najbolje obučenu ženu u 2021. godini i to na nekoliko lista, ovom kreacijom je još jednom pokazala da nema toga što ona ne može da iznese.

Njena izdanja ostavljaju bez reči, a neke od najzapaženijih pogledajte u nastavku teksta:

Shutterstock Mlada glumica neguje stil na kom joj zavide mnoge dame