Bele pantalone su univerzallni komad koji ide uz sve, od topova u vedrim bojama, neutralnih tonova pa do razigranih printova, a ovoga proleća i leta, biće jedan od najpoželjnijih odevnih komada.

S minimalističkim modnim rešenjima nikad ne možete pogrešiti, posebno tokom onih dana kada smo u žurbi i ne znamo šta da obučemo.

Kako biste sebi olakšali, za te trenutke osmislite nekoliko jednostavnih odevnih kombinacija koje će vas rešiti glavobolje oko kreiranja stajlinga.

A ako postoji odevni predmet koji će vam u tome pomoći, to su bez sumnje bele pantalone. Reč je o komadu koji je svestran poput klasičnih teksas farmerki i možete ga nositi u raznim prilikama.

U nastavku donosimo četiri kul ideje kako da nosite bele pantalone...

Sa duksericom i patikama

Ove godine udobne dukserice, odnosno sportske majice, doživljavaju svoje zvezdane trenutke. Ovo nas ne iznenđuje previše, jer s jedne strane, to je jedan od onih odevnih predmeta u kojem se sjajno osećate i kod kuće, ali ih možete nositi i za odlazak na kafu, šetnju, pa čak i posao, ako nemate strogi poslovni dress code.

Sa blejzerom i gležnjačama

Sako ili jakna su takođe ključni prolećni komadi - idu uz sve, udobni su, nosivi i uvek su u trendu. Reč je o svestranoj kombinaciji, idealnoj za neformalne, ali i formalne prilike. Isprobajte i zapanjiće vas koliko ova jednostavna formula dobro izgleda.

Sa mantilom

Bež mantil je sinonim za proleće, a s belim pantalonama čini savršen spoj. Kombinujte ga s gležnjačama na visoku petu i baguette torbom. Ako pak želite ležerniji stil, odlučite se radije za patike.

S oversized košuljom

Oversized košulje izgledaju neverovatno dobro s bielim pantalonama što rezultira ženstvenim stajlingom. Zaokružite look elegantnim cipelama na petu i moćnom torbicom.