Kako nam se čini, takozvani Y2K stil odevanja dao je zalet na modnoj sceni, a to je najviše uočljivo u odnosu na protekle sezone, pantalone niskog struka kakve su dominirale nekada, polako gube na popularnosti te ih sve više zamenjuju pantalone visokog struka, ali podjednako opuštenog kroja.

Upravo takav model ponela je najveća domaća trendseterka koja se proslavila i u inostranstvu, Tamara Kalinić koja svoje pantalone u sivoj boji kombinuje na zanimljiv način.

I pored toga što su pantalone visokog struka, a širokih nogavica postale modni klasik, Tamara je odlučila da ga dodatno istakne belom crop košuljom i neočekivanim žutim patikama.

Tamara Kalinić u širokih pantalonama visokog struka.
Instagram 

Sive pantalone sa belim prugicama su jednostavne za kombinovanje, a osim toga poseduju i tanak kaiš na sturku koji obezbeđuje da figura ostane skladna.

Čini se da ovaj model savršeno ističe svaku figuru, a naročito pristaje niskim damama jer ovakav kroj nogavica u kombinaciji sa visokim strukom daje efekat dužih nogu.

Koliko su svestrane govori i Tamarina kombinacija drečavo žutih patika i košulje, a sada kada smo već debelo zakoračili u proleće, pravi je trenutak da mračniji kolorit naučimo kako da kombinujemo sa vedrijim bojama.

Kada bismo u svega nekoliko reči morali da opišemo prolećnu modu, ležernost, razigranost i upečatljivost bi bile neke od prvih reči koje nam padaju na pamet, a upravo to nam omogućuju i široke pantalone visokog struka koje smo izdvojili u nastavku:

ZARA Pogledajte ponudu širokih pantalona visokog struka u radnjama dostupnim u Srbiji.