SVIMA STOJE KAO SALIVENE: Model pantalona koje skidaju kilograme obeležiće prolećnu sezonu

U svakom prolećnom ormaru ostavite mesta za model pantalona koje svima dobro stoje!

U svakom prolećnom ormaru ostavite mesta za pantalone visokog struka i širokih nogavica koje svima dobro stoje!
Instagram 

Prolećna sezona u naše ormare unosi raskošne siluete i materijale, dok se omiljenim neutralnim tonovima pridružuju jarke i pastelne nijanse.

Uz jednostavne modele poput košulje i blejzera bez kojih ne bismo mogli da zamislimo garderobu za prolećnu sezonu, ženstvene haljine i svestrane suknje još uvek će pleniti pažnju u modnom svetu i našim ormarima.

Ipak, u svakom prolećnom ormaru naći će se mesto za nekoliko ključnih modela pantalona koje će našem prolećnom stilu dati onaj cool faktor, dozu udobnosti i bezbroj mogućnosti kada je u pitanju kreiranje svakodnevnih kombinacija.

Proleće će nas vratiti omiljenim modelima od teksasa, ali i klasičnim pantalonama s modernim detaljima koje su odavno prestale da budu rezervirane za formalne ili poslovne kombinacije te su postale jedan od apsolutnih modnih favorita brojnih street style zvezda.

Jedan se model pantalona istakao efektnim izgledom i laskavom siluetom koju stvara. Spoj širokih nogavica i visokog struka ima efekat optičke varke zbog koje čini da struk izgleda uže, a noge duže.

Jednostavne za kombinovanje i jednako primerene za dnevne i večernje kombinacije, pantalone visokog struka su jedan od najboljih odevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu. Ako želite da naglasite efekat užeg struka i dužih nogu, pantalone visokog struka spojite s cipelama koje krasi nekoliko centimetara povišena potpetica.

Mogu se pronaći u različitim bojama i sa različitim detaljima na struka, a u galeriji u nastavku teksta inspirišite dr kako da kombinujete pantalone koje svima dobro stoje:

Instagram Pronađite u galeriji modele pantalona koje svima stoje!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1