Slavna glumica Monika Beluči važi za jednu od najlepših žena na svetu, a da joj ne manjka ni modnog stila dokazuju i nove fotografije.

Naime, iako se Monika Beluči, poslednjih nekoliko godina, retko pojavljuje u javnosti, nije promakla dežurnim paparacima da je uhvate u šopingu na ulicama Milana.

Uprkos tome što se slavna glumica skrivala ispod maske, nije bilo teško primetiti ženu koja godinama nosi isključivo jedan model pantalona.

Monika Beluči neguje klasičan stil, a od crne boje ne odustaje godinama.
Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Monika neguje klasičan stil, te svakom novom kombinacijom dokazuje da neguje jednostavnost u svom ormaru, te da gotovo nikada ne pronalazi mesta za eksperimentisanje.

Monika se u šoping zaputila u kvalitetnom, crnom mantilu sa pojasom oko struka i crnim pantalonama visokog struka sa širokim nogavicama koje osim što sjajano naglašavaju struk, vizuelno skidaju kilograme i izdužuju figuru. 

Belučijeva ga uvek nosi uz visoke potpetice ili platforme, što joj dodatno daje na visini.

Monika Beluči najviše nosi crnu boju.
Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Proslavljena glumica je izdanje zaokružila sandalama sa platformom od plute i velikom, crnom, kožnom torbom. Inače, zanimljivo je da ona već godinama nosi isključivo komade u crnoj boji. Upravo ovu boju modni stručnjaci smatraju najklasičnijom, uvek dobro stoji i definitivno smanjuje glavobolju oko kombinovanja i uklapanja sa ostalim bojama.

Klasika i minimalistički stil preovladavaju garderoberom glumice, a kako joj uvek pođe za rukom da zaseni svojom pojavom pogledajte u nastavku:

Stephane Lemouton / Bestimage / Profimedia, - / SGP / Profimedia Monika Beluči poslednjih godina najviše nosi crnu boju.