Želja da se oblačimo po uzoru na francuskinje se pojačala ovog vikenda kada smo odlučili da prihvatimo trend širokih pantalona.

I pored toliko inspirativnih kombinacija koje svakodnevno viđamo na Instagram profilima trendseterki, uhvatili smo sebe da tako popularan model pantalona praktikujemo samo na dva načina.

Kako ne bismo upali u monotoniju kombinovanja trendy pantalona, odlučili smo da se saznamo, a zatim i poslušamo savete najboljih Francuskinja.

I naravno, bez puno muke pružile su nam mnoštvo inspiracije koju jedva čekamo da probamo.

Nastavite da skrolujete kako biste i vi mogli da prihvatite ovaj svestrani trend pantalona sa samopouzdanjem koje Francuskinje definitivno poseduju.

Pravilo 1: Nosi ih i u dnevnim i ležernim prilikama

Jedan od glavnih problema jeste što pantalone širokih nogavica nismo nosili tokom dana i u casual prilikama kao što to rade Francuskinje. Najčešće ih kombinuju sa patikama i ležernim aksesoarima poput kačketa.

Najčešće ih kombinuju sa patikama i ležernim aksesoarima poput kačketa.
Instagram 

Pravilo 2: Crno-beli outfit je uvek chic izbor

Sviđa nam se činjenica da su crno-beli outfiti trenutno u trendu, najviše iz razloga što je to kombinacija boja koja nikada ne prestaje da izgleda vrhunski. To je, dakle, posebno korisno kada su u pitanju kombinacije u kojima ste naročito oprezni - u ovom slučaju, trend pantalona širokih nogavica.

Sviđa nam se činjenica da su crno-beli outfiti trenutno u trendu.
Instagram 

Pravilo 3: Da, možete ih kombinovati sa ostatkom oversized odeće

Široke pantalone i trench sa dodatkom džempera preko izgleda tako šik i defitivno ide na listu za sledeće ideje za oufite.

Široke pantalone i trench sa dodatkom džempera preko izgleda tako šik i defitivno ide na listu za sledeće ideje za oufite.
Instagram 

Pravilno 4: Kardigani idu uz gotovo sve

Štrikani kardigan je sastavni deo garderobe Francuskinja. Možda ne izgleda kao najočigledniji izbor za kombinovanje sa širokim pantalonama, ali kao što dokazuju trendseterke - funkcioniše.

Pravilo 5: Ne izbegavajte ih za noćne izlaske

Kada se spremamo za noćni izlazak, obično je prvi izbor haljina ili suknja. S obzirom na to da smo u raspoloženju za promenama, za sledeći izlalazk prednost dajemo pantalonama širokih nogavica, za kojima Francuskinje često posežu kada idu na večeru i/ili piće.

Pravilo 6: Monohromatski look je uvek pun pogodak

Jedan od stilskih trikova koje Francuskinje najviše vole jeste outfit u jednoj paleti boja. Ovde, držeći se palete kamel i braon, čini da svaki outfit izgleda skupo.

Jedan od stilskih trikova koje Francuskinje najviše vole jeste outfit u jednoj paleti boja.
Instagram