Može se reći da ponovo živimo u 90-im, to je ultimativni trend koji se vraća iznova i iznova. Najbolja stvar jeste ta što vam daje svu slobodu da se poigravate sa modom, pri tom vas vraćajući u bezbrižne dane detinjstva.

Sve što smo voleli kao deca, ponovo je IN. Patike za trčanje, šuškave jakne, šarene ogrlice, i naravno - aksesoari za kosu.

Nijedan komad trenutno nije ikoničan kao što su šnalice, gumice i marame za kosu. Sa njima su se vratile i pletenice, šiške, repovi, a čini da se eksperimentisanju nema kraja. Napravite cool frizuru, odaberite stylish naočare i upotpunite ceo look otkačenim aksesoarima za kosu.

Neka vam svaki dan ovog leta bude kao mini-festival - zabavan i drugačiji, a uz ovaj trend sigurno hoće. Predstavljamo vam 5 detalja za kosu iz devedesetih koji su aktuelniji nego ikada pre.

1. Sportski šešir

Detalj koji niko nije očekivao - sportski šešir sada imaju sve trendseterke. Ne brinite, uklapa se u svaki stil, samo odaberite svoju boju i krenite u grad ili na plažu.

2. Perlice za kosu

Ako želite da izgledate kao lutkice iz našeg detinjstva, tu su perlice za kosu.

3. Marame za kosu

Marame više nisu samo boho detalj, već obeležje devojaka od stila.

4. Šnale za kosu

Velike plastične šnale više nisu samo za kupatilo već i za street style! Savetujemo da odaberete one u neutralnim nijansama: bele, crne ili bež, kako biste izgledali elegantno i svedeno. 

Frizure sa šnalom su sa Instagrama prešle na ulice!
Instagram 

5. Trake za kosu

Trake jesu svojevrsna udobnija zamena za rajfove, a u radnjama su dostupni u najrazličitijim materijalima i dezenima.