Kada su čarape u pitanju jedno je sigurno - postoje dve vrste ljudi. Oni koji obožavaju čarape jer, sem što ih greju, čine šik modni dodatak koji vole da pridodaju svakom outfitu, i oni koji po svaku cenu žele da ih sakriju u svoju obuću.

Ukoliko spadate u drugu katerogiju onda ćete se oduševiti novim omiljenim trikom koji je za kratko vreme postao viralan.

Naime, štos je u tome da od bilo kojih čarapa lako i brzo možete napraviti čarape, odnosno nazuvice koje ostaju nevidljive čak i kada obujete mokasine, baletanke ili bilo koju drugu obuću da volite.

Trik kako da napravite nazuvice od sokni je osvojio internet.
Instagram 

Često se dešava da ono što zvuči tako magično zapravo teško za realizaciju, ali ovaj trik za nazuvice je dokaz da to nije istina.

Iznenadićete se koliko je jednostavno i brzo doći do željenog oblika čarapa koji ne viri iz obuće.

Sve što je potrebno jeste da prvo obuješ čarape kao i obično, a zatim ih spustiš tako da ti prekrivaju samo nožne prste, kao da si nameravala da ih skineš. Zatim čarapu uviješ i vodiš ispod stopala do pete.

Kako napraviti nazuvice od običnih čarapa Instagram/ fashion.selection

Zatim ih rastegni poput rukavice preko stopala i nazad preko prstiju. Et voilà! U roku od nekoliko sekundi je normalni par čarapa postao par nevidljivih nazuvica. To je ono što mi zovemo magija!

Ukoliko ti opis nije dovoljno jasan, pogledaj video gore!