Tamara Dragičević je trenutno jedna od najzapaženijih srpskih glumica koja svojim neodljivim modnim stilom često prikazuje kako kombinuje aktuelne trendove.

Najbolje od svega je što neguje ženstven i klasičan stil, a u poslednje vreme predstavlja sjajnu modnu inspiraciju koju prate i mlade devojke, ali i dame u godinama.

Ovoga puta nas je podsetila koliku moć imaju detalji u svakom stajlingu za koji želimo da bude primećen. Naša glumica, Tamara Dragičević je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako nosi zimski modni detalj koji je jako efektan. Reč je o čarape sa dezenom leoparda koje je ukombinovala sa predimenzioniranim duksom i mokasinama.

Tamara je i tokom boravka u Americi sa suprugom Petrom Benčinom pokazala da za dobar zimski stajling, čarape sa dezenom predstavljaju pouzdanog saveznika koji osim što će vas zaštiti od hladnoće, takođe će vam pružiti i šik i autentičan modni izgled.

Tamara Dragičević u crvenom kaputu pokazala koliko je moć detalja bitna stavka u stajlingu.
pritnscreen/instagram 

I sada kada su temperature bliže jednocifrenom broju nije svejedno hodati ulicom bez grilon čarapa, a da ne pričamo o suknjama i haljinama koje zahtevaju njihovo nošenje.

Uprkos tome što su tek detalj u modnoj kombinaciji, čarape mogu da unište ili transformišu ceo outfit. 

Od čarapa na tufnice, zvezde, pruge, do sitnih srca, sve dezene je veoma poželjno imati u ormaru ove zime.

Tamara Dragičević je zajedno sa suprugom Petrom Benčinom u Americi pokazala šta znači stil.
printscreen/instagram 

Međutim, stajlingu ne daju baš sve ovako efektan momenat kao Tamarine. Popularne čarape “u boji kože” je možda bolje zaobići jer vrlo često mogu da izgledaju previše vidljivo, a to svakako nije ono što želimo.

Bolja alternativa su klasične crne, ali ukoliko ste odvažnije i spremne da svi pogledi budu uprti samo u vam, predlažemo da se poigrate sa dezenima.