Najlonke kao vrsta odevnog predmeta u stanju su da daju poseban detalj osmišljenoj kombinaciji. Bilo da je reč o klasičnoj verziji, mrežastoj ili onoj sa dezenom, najlonke postaju dodatak koji stvara dinamiku jednostavnim stajlinzima.

Problem koji se s najlonkama javlja na temperaturama ispod nule je njihov tanki materijal, a koji brojne dame sprečava u nošenju tokom zimskih dana. Zahvaljujući modnim influenserima s TikToka redovno svedočimo videima kojima nam otkrivaju korisne trikove i rešavaju nas stilskih frustracija, pa tako i problema s nošenjem tankih najlonki na niskim temperaturama.

@kristinakacheeva Fleece Tights Hack #fashionhacks#stylehacks#style#fashion#hack#hacks#winterhacks#lifehack#lifehacks#howto#winterstyle#styleinspo#fyp♬ SexyBack - ilkan Gunuc & Clara Stegall

Savet koji deli jedna korisnica TikToka je jednostavan i temelji se na komadu koji se isplati imati u ormaru. Izrađene od mekog materijala, tanke termo helanke osiguravaju toplinu tokom dana.

Druga prednost je što je ovaj materijal ultra mekan i lagan – što ga čini posebno udobnim i ugodnim za nošenje.

U svom videu ona pokazuje da odevanjem termo helanki u boji koži, a zatim i klasičnih najlonki preko njih za rezultat dobija iluziju gole kože ispod najlonki, bez bojazni od smrzavanja.