ANASTASIJA SA PINK KOSOM, DUNJA KAO PLAVUŠA: Sve frizure naših influenserki od početka karijere do danas

Neke su pravi kameleoni kada su u pitanju boja i dužina kose...

Instagram

Kažu da žene menjaju frizure kada su nezadovoljne, ali nekad je to prosto samo stvar promene i novog početka. Uostalom, znate i sami koliko je dobar osećaj kada promenite nešto na sebi, pa makar to bilo i skraćivanje krajeva, a kamoli kad se ošišate ili promenite boju kose.

E sad, ruku na srce, svi smo mi imali i po koji "promašaj" na putu da otkrijemo šta nam najbolje stoji. Kao što ne stoji svima podjednako dobro platinsato plava ili pak crvena kosa, ista je priča i sa frizurama. Setite se samo skraćivanja šiški nakon kojih ste mesecima ratovali sa šnalicama, lakovima i feniranjima... A nekad tim istim šiškama napravimo pravi izbor.

Poslednjih dana mreže bruje o promeni boje kose Anastasije Ražnatović nakon 4 godine, zbog koje mlada pevačica izgleda bolje nego ikad, a mi smo pokušali da pronađemo sve frizure koje su promenile naše poznate influenserke. Neke su frizurama inspirisale i druge na promenu, i od toga napravile zaštitni znak poput Dunje Jovanić, ali naravno da je i među poznatim damama bilo nekih, ne baš sjajnih izdanja po mišljenju pratilaca.

Pa, da krenemo redom...

Ena Luna

Poznata influenserka trenutno je nadogradila dugu kosu koju voli da nosi u talasima. Ali je imala nekolicinu promena kada je u pitanju i boja, ali i dužina. U jednom trenutku, Ena je bila gotovo plava, a moramo da priznamo da joj sjajno stoji i svetlo smeđa kosa.

Pogledajte u galeriji sve njene promene.

printscreen/instagram Ena Luna frizure

Koje izdanje vam se najviše dopada?

Anketa

Šta Eni Luni najlepše stoji po vašem mišljenju?

Glasalo je 13 korisnika

Anastasija Ražnatović

Pevačica je poznata po dugoj crnoj kosi, ali sada je rešila da napravi promenu i kosu ofarba u svetlo smeđu sa toplim kestenjastim tonovima. Pre nekoliko godina ona je neko vreme nosila i plavu kosu, a sve njene promene pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Anastasija Ražnatović

Anketa

Da li Anastasiji Ražnatović bolje stoji crna ili svetlo smeđa kosa?

Glasalo je 11 korisnika

Tamara Kalinić

Iako je jedna od najpoznatijih influenserki na svetu prepoznatljiva po dugoj tamno smeđoj kosi, morali smo poprilično da skrolujemo u nameri da proverimo da li joj je ikada palo na pamet da nešto više eksperimentiše sa kosom.

Odgovor: naravno! Pronašli smo neke njene stare fotografije sa početka karijere gde ni ona poput mnogih nije odolela čuvenom ombreu, pa čak ni šiškama (iako su bile klipse u pitanju). Danas Tamara nosi svetlo smeđe pramenove i dugu kosu, a vi procenite šta joj je bolje stajalo.

printscreen/instagram 
Anketa
Glasalo je 10 korisnika

Magdalena Onjia

I mlada influenserka Magdalena imala je svojih promena i "izleta" u plavuše. Danas je prepoznatljiva po svojoj zdravoj, sjajnoj crnoj kosi, a sa svetlijim nijansama deluje kao potpuno druga osoba. 

printscreen/instagram 
Anketa

Da li je Magdalena lepša sa svetlom kosom ili tamnom?

Glasalo je 9 korisnika

Anastasija Đurić

Lepa Anastasija nije neko ko je previše eksperimentisao sa frizurama. Uglavnom je ostala verna plavoj boji kose, ali je u prošlosti imala izlete u ružičasto i smeđe.

printscreen/instagram 
Anketa

Koja boja kose Anastasiji najbolje stoji?

Glasalo je 6 korisnika

Lepa svaki dan 

Tamara Ćosić je poprilično "koketirala" sa plavim tonovima. U prošlosti je bila izrazito plava, ali danas više bira suptilniji balajaž sa pepeljastim podtonom. Ipak, i sa tamnijom bojom Tamara izgleda zaista prelepo.

printscreen/instagram 
Anketa

Šta Tamari najlepše stoji?

Glasalo je 6 korisnika

Sara Jovanović

Još jedna pevačica koja je poznata po promenama imidža i možemo slobodno reći, zajedno sa Senidom i Dunjom Jovanić spada u prave modne kameleone. Gotovo da nema frizure i boje koju nije promenila, karijeru je počela kratkom kosom, kasnije nosila šarene pramenove i kikice, a dnas je daleko elegantnija i svedenija. Sva njena izdanja pogledajte u galeriji.

printscreen/instagram Sara Jo frizure

Anketa
Glasalo je 7 korisnika

Senidah

Kao što smo naveli iznad, za Senidu možemo slobodno reći da je kameleon kad su u pitanju frizure. Od kikica, preko duge, kratke kose, pa sve do promena boje, od plave preko riđih tonova i crvene, pa do crne kakvu trenutno nosi.

Pogledajte neka od njenih upečatljivih izdanja u galeriji.

printscreen/instagram Senida transformacije
Anketa

Koja boja kose Senidi najbolje stoji?

Glasalo je 4 korisnika

Zorannah

Zoranu smo znali kao večitu plavušu, a onda nas je iznenadila i ofarbala se u tamno smeđe. Negde pre velike transformacije, influenserka je nosila balajaž varijantu sa plavim pramenovima. Nekad nam zaista nedostaje plava Zorana, ali podjednako je atraktivna i sa smeđom kosom.

Koja varijanta se vama više dopada?

printscreen/instagram 

Anketa

Da li vam je Zorana lepša sa svetlom ili tamnom kosom?

Glasalo je 8 korisnika

Bojana, Taste of fashion

Bojana je poznata kao vatrena crnka i zaista, ova boja joj savršeno pristaje. Često eksperimentiše dužinom kose, a u prošlosti je bila neko ko je voleo punk-rock stil, "bold" pramenove, pa čak i undercut.

printscreen/instagram 
Anketa

Da li bojani stoji bolje duga ili kratka kosa?

Glasalo je 3 korisnika

Lea Davogić, Blairlea

Lepa muzičarka i dj, takođe je poznata po promenama frizura i dužine kose. Trenutno je brineta, a pre toga je najduže bila plava. Takođe, sjajno joj je stajala i riđa kosa, ali i neobične boje. Pogledajte neke njene frizure u galeriji ispod. 

printscreen/instagram Lea Davogić frizure

Anketa

Koja boja kose Lei najbolje stoji?

Glasalo je 2 korisnika

Dunja Jovanić 

I za sam kraj ostavili smo možda i najvećeg kameleona među poznatim damama. Kada se ošišala na kratko slobodno možemo reći da je izazvala mini-revoluciju među neđnijim polom i inspirisala mnoge na "big-chop". Dok su neki oduševljeni njenim izdanjem sa kratkom kosom, ima i onih kojima se više dopadalo kako joj stoji duga kosa.

Takođe, Dunja je eksperimentisala i sa bojama. Pratiocima je definitivno najlepša sa tamnijom kosom, a mnogi su bojkotovali njenu "platinastu fazu". "Fashion beba" je svakako neko ko može da iznese bilo šta, pa ne sumnjamo da će nas i u budućnosti iznenaditi interesantim izdanjima.

Neke od njenih firzura pogledajte u galeriji i glasajte, šta je ono što joj najbolje stoji?

printscreen/instagram Dunja Jovanić frizure

Anketa

Koja frizura dunje Jovanić vam je omiljena

Glasalo je 6 korisnika