5 BJUTI TAJNI HEJLI BIBER: Trikove kojima popularna manekenka duguje besprekoran izgled možete odmah da primenite

U nastavku otrkijte kako se neguje Hejli Biber i čemu duguje svoj savršen izgled.

Hejli Biber ne krije da dosta vremena posvećuje nezi kože i kose
Instagram 

Hejli Biber uspešno je sebi raskrčila put u svetu mode, te zbog toga i te kako mora da pazi na bjuti rutinu, a zahvaljujući saradnji s najpoznatijim šminkerima naučila je neka veoma bitna pravila kada je nega u pitanju.

Na setovima često pokupi po neki novi savet ili trik koji će joj olakšati svež izgled šminke, a u nastavku vam otkrivamo tajne njenog savršenog izgleda.

Hidratacija je ključ lepe kože

Iako mnogi ljudi zabravljaju na hidrataciju prilikom nege kože, Hejli je od onih koji su opterećni negom kože.

"Koristim raznorazne preparate za hidrataciju i stalno mackam kreme. Nikada nije rano da se počne s pravilnom negom kože", preporučuje Hejli svim ženama da se više posvete nezi kože.

Hejli Biber dosta vremena posvećuje nezi kože.
Instagram 

Puder se nanosi rukom

U poslu je imala prilike da radi sa najboljim šminkerima na svetu, a jedna stvar ju je posebno iznenadila i počela je da je primenjuje: "Primetila sam da mnogo mejkap umetnika nanosi tečni puder rukom, a ne sunđerom. To sam i ja počela da radim. Puder istisnem u šake i protrljam, pa nanesem na lice, kao kremu. Lice tako izgleda sveže i prirodno", istakla je Hejli kada je reč o šminkanju.

Hejli Biber ističe da puder uvek nanosi prstima.
Instagram 

Bez kozmetičara

Ona je svetski tražen model pa biste verovatno odmah pomislili da redovno odlazi na razne tretmane lica ili tela, međutim istina je potpuno drugačija.

"Nikada nisam išla kod kozmetičara. Mislim da diranje i ceđenje bubuljica i mitesera nisu dobra stvar za kožu. S vremena na vreme posetim dermatologa", rekla je Hejli za strane medije.

Nega kose

Kao i koži, Hejli veliku pažnju posvećuje i kosi.

"Spavam s maskom od kokosovog ulja jer je čini mekanom i sjajnom. Moja kosa je veoma tanka i mekana i kokosovo ulje joj pomaže da bude hidrirana i zdravija. Budući da posvetljujem kosu, ovo je idealan način da je oporavim", preporučila je manekenka ovu masku kao spas za tanku i tretiranu kose.

Hejli Biber za negu kose koristi masku od kokosovg ulja.
screenshoot/instagram 

Umesto salate - zeleni smuti

Hejli Biber je zagovornik mita da lepa koža dolazi iznutra, pa zato veoma vodi računa o ishrani, ali priznaje da i onda nekada "zgreši", ali vrlo brzo se vraća svojoj rutini.

"Ni ja nisam svetica što se tiče zdrave ishrane i tu i tamo imam „cheat day“. Ipak, trudim se da jedem što raznovrsnije i zdravije. Obožavam salate, a kada ne mogu da stignem da ih jedem, pijem zelene smutije od španaća, zelene salate i kelja. I da, pijem mnogo vode", kaže Hejli.

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Hejli Biber otkrila tajnu svog besprekornog izgleda

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1