TAJNA LEPOTE IRINE ŠAJK: Besprekoran izgled duguje jednostavnim trikovima koje svaka žena može da primeni već sad

Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena na svetu, a sada je odlučila da sa podeli i sva tajnu svoj savršenog izgleda.

irina šajk godinama lice masira ledom
Victoria’s Secret / Ferrari / Profimedia 

Prelepa manekenka Irina Šajk je jedna od onih žena kojima mnogi zavide na savršenom izgledu.

Otkako se pojavila u godišnjem izdanju časopisa „Sports Illustrated“ sa kupaćim kostimima 2007. godine, Irina je brzo postala jedan od najtraženijih modela na svetu.

Osim vitkog tela i zdrave sjajne kose, Irina se može pohvaliti i kožom bez nedostataka.

Osim što redovno čisti lice i retko kad nosi tešku šminku, Irina svaki dan ide u teretanu, a nakon vežbanja odlazi u saunu što je, prema njenim rečima, dobitna kombinacija za blistavu i zdravu kožu jer se tako najbolje izbacuju nakupljeni toksini.

irina sajk
Self Portrait via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Uz to, dodala je da gotovo svaku noć spava barem devet sati, što rezultira licem bez podbulosti i podočnjaka. Nedavno je otkrila još neke svoje male tajne koje joj pomažu da uvek izgleda besprekorno.

irina sajk
Self Portrait via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

"Mnogo vežbam. Treniram boks i džijudžicu", dodala je u intervjuu za američki "Pipl", dok je za "Women’s Health" izjavila : „Fascinira me džijudžica jer se sastoji od velikog broja kombinacija pokreta. Savršen je sport za stalno izazivanje tela i probijanje granica".

U svom neseseru uvek sa sobom nosi kremu za zaštitnim faktorom, masažer za lice i kokosovo ulje. Takođe Irina svako jutro praktikuje jedan trik zbog čega njena koža uvek izgleda sveže i odmorno.

Instagram screenshot Irina Šajk

Kocka leda za prirodni lifting lica svako jutro, i redovno nanošenje kreme za sunčanje na kožu lica, vrata i ruku jer ona najbrže stari.

"Kada sam umorna ili se probudim natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik sam naučila od moje mame i stvarno deluje", istakla je jednom prilikom Irina.

Koksovo ulje koristi posle kupanja, kada ga nanosi na mokru kožu i potom je prebriše peškirom.

irina sajk
Self Portrait via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1