Da je promena kose Hejli Biber oduševila pratioce na društvenim mrežama vidljivo je na fotografiji koja je prikupila gotovo 3,5 miliona lajkova.

Oduvek je Hejlin imidž bio idealna inspiracija za sve one koji razmišljaju o promeni i nijansama u kosi koje izgledaju prirodno.

Jesensku sezonu Hejli Biber iskoristila je za promenu imidža pa je od plavuše postala brineta, a njena frizura neodoljivo podseća na look kakav je nosila Dženifer Aniston, tačnije Rejč u prvoj sezoni omiljene serije "Prijatelji".

dzenifer aniston u seriji prijatelji
Youtube 

Iako je od emitovanja te sezone prošlo više od 20 godina, čini se kako su frizure Dženifer Aniston i dalje apsolutni hit kad je u pitanju inspiracija za boju kose i frizure, što je potvrdila i Hejli Biber.

Kosu je ošišala stepenasto, s vrhovima uvijenima prema unutra, a nijansa smeđe koju je odabrala jednostavno je za održavati i deluje jako prirodno.

hejli biber sa smedjom kosom
Instagram 

Ovo nije prvi put da je Hejli odabrala frizuru koja neodoljivo podseća na lookove Dženifer Aniston u "Prijateljima. Tako je ovog leta nosila nijanse plave, a lice je uokrivila dužim pramenovima boje meda, koji podsećaju na frizuru kakvu je Rejčl nosila u četvrtoj sezoni legendarne serije.

hejli biber sa smedjom kosom
Instagram 

Za smeđu boju kose i brinete frizeri kažu kako su kod nas najčešće, najprirodnije i najklasičnije. Smeđa boja je zapravo idealna podloga za sve vrste pramenova ili stapanja nijansi.

Stilisti i frizeri savetuju da je najlepše kad se smeđoj boji dodaju blago svetli pramenovi, bar samo na vrhovima i oko čela, što je i Hejli Biber "prošarala" kosu s nekoliko svetlijih pramenova. Takođe, najpoželjnija je kosa ona koja deluje kao da je prirodno nijansirana suncem, što daje utisak većeg volumena.