Hejli Biber je u poslednje vreme glavna meta paparaca zbog spekulacija da prolazi kroz bračnu krizu sa Džastinom Biberom. Šuškanja da nešto nije u redu u njihovom odnosu, počela su snimkom koji je kružio internetom na kom Džastin Biber urla na suprugu Hejli pred mnoštvom ljudi.

Nakon što su ljudi primetili da se Hejli više ne smeje kao nekada, sada je u prvi plan došao stajling koji su mnogi osudili.

hejli biber
Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, manekenka je obukla crne pantalone sa zelenim detaljima, koje su pojedine podsetili na jelku. Iako se posle dužeg vremena može videti da se manekenka smeje, ovaj outfit proglašen je totalnim promašajem.

Hejli Biber je nedavno odlučila da nema stiliskinju i da se o svom oblačenju brine sama. Ipak, ako je suditi po korisnicima društvenih mreža, to i nije bio pametan potez.

- Šta je ovo?! Hejli otkad se sama stilizuje, jako loše... - glasio je jedan komentar.

"Gde je nestala njena stilistkinja?", "U susret novogodišnjim praznicima", "Mislim da je Hejli odlučila da više ne radi sa njom, već da se sama stilizuje. Znači, baš je loše", "Ovo liči na nešto što bi moj Tedi popiškio", "Ona je cela nakaradna", nizali su se komentari.

Ostale outfite Hejli Biber pogledajte u galeriji u nastavku:

Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Hejli Biber otkrila tajnu svog besprekornog izgleda