Šminkanje može da ostvari sasvim obične rezultate, a može i da preraste u veliko umeće na licu. Bojan Vukadinov ne poznaje obično ulepšavanje, on zna samo tajne onih pravih poteza koji na licu stvaraju nestvarno lepu čaroliju.

Umetnik Bojan Vukadinov po profesiji je akademski slikar, ali je ubrzo nakon završenog fakulteta počeo da se bavi šminkanjem. Bojan šminka poznate i najlepše žene u Srbiji, a imao je priliku da svoj talenat pokaže na licima mnogih poznatih dama poput Milke Forcan, Teodore Džehverović, Seke Aleksić, Katarine Grujić, Anastasije Ražnatović, Maje Berović, Ane Nikolić i mnoge druge.

Njegovom šminkerskom umeću dive se mnoge devojke koje vide kakve magične ruke ima ovaj momak. On je muškarac kojem mnogi zavide, jer tačno zna kako da na licu jedne žene istakne ono najlepše, i kako da uz pomoć šminke istakne ženstvenost.

Pobornik je nude look-a, ali pre svega zagovornik teorije da make up mora da ima dobru podlogu. Za perfektan ten nije zaslužna samo šminka već pre svega negovana koža lica. Savšena podloga je početni korak koji, bez obzira na ostatak make up-a, ceo look diže na viši nivo.

Bez obzira što obožava nude look-ove, ne zadržava se samo na jednom stilu, već pušta mašti na volju i kada su u pitanju boje. Svi znamo koliko je nezahvalno postići ljubičasti make up look na očima, ali to ovom profesionalcu sa lakoćom polazi za rukom. Efektan, moćan i kreativan izgled koji zaslužuje čistu desetku!

Crni alajner, bronzane senke i nude usne su najčešći izbor kada je u pitanju Maja Berović. Nedavno je ova poznata pevačica predstavila kolekciju šminke sa svojim potpisom, koja broji ajlajner, za koji mnogi kaži da je jedan od najpreciznijih na tržištu, tečne ruževe, olovke za usne, maskaru i paletu senki. 

Iz dana u dan Bojan postiže sjajne šminkerske transformacije na licima prelepih žena, a jedino što nam ostaje jeste da jedva čekamo kada ćemo konačno imati prilike da ih ponesemo. 

Kako izgleda proces stvaranja magije rukama Bojana Vukadinova pogledajte u videu!