POVOLJAN SET ZA OBRVE O KOM BRUJI TIKTOK: Isprobajte proizvod koji daje rezultat začešljanih obrva tokom celog dana

Začešljane i uredne obrve možete postići proizvodom koji je šminkerima poznat kao sapun za obrve, a ovo je njegova povoljna verzija.

Za rezultat gušćih obrva i trepavica, predlažemo vam da ih dodatno negujete sa ovim serumima.
Instagram 

Iako su na tronu popularnosti guste, uredne i lepo začešljane obrve, to ipak ne znači da je kolektivna opsesija obrvama završena.

Naprotiv, uredne obrve prirodnog izgleda itekako su poželjne, pa nam se poslednjih godina nudi sve više tretmana koji obećavaju savršene rezultate.

Trendovi stilizovanja obrva se menjaju iz časa u čas; od izrazito tankih, izblajhanih, preko strogo oblikovanih, popularno nazvanih Instagram obrva, da bi danas apsolutni hit bile raščupane obrve.

Uredne obrve prirodnog izgleda itekako su poželjne.
Shutterstock 

One su najčešće rezultat brow up tretmana, ali da biste postigli isti efekat nije potrebno da trošite novac na tretmane svakih 6 nedelja. Kao zamena za brow up pojavio se proizvod koji je postao obavezan u neseseru svake devojke pored pudera, ruža za usne i maskare, a u pitanju je sapun za obrve.

Essence sapun za obrve TikTok/essence.cosmetics

Na popularnoj društvenoj mreži Tik Tok ovih dana ne prestaje da se priča o povoljnom setu brenda Essence - Brow Styling Soap, a koji sadrži baš sve ono što vam je potrebno za lepši izgled obrva.

Na Tik Toku ovih dana ne prestaje da se priča o povoljnom setu brenda Essence - Brow Styling Soap
Instagram 

U ovom rozom setu dolazi sapun i češljić koji u svega nekoliko poteza savršeno zagladi obrve i daje rezultat začešljanih dlačica ceo dan.

Kako se ovaj set zapravo koristi i koliko su njegovi rezultati impresivni, pogledajte u videu koji smo izdvojili u nastavku!

Essence sapun za obrve TikTok/glambyiva

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši