Sve što se poslednjih godina od obrva traži jeste prirodan izgled i forma koja odgovara licu.

Svi se možemo složiti da nam je povratak gustih obrva u modu doneo pravo olakšanje, a vrlo otvoreno se smatraju i jednim od traženijih beauty lookova i u budućnosti.

Kada je reč o beauty svetu, obrve su već nekoliko godina u centru pažnje, a u skladu sa tim svedočimo i različitim tehnikama koje omogućavaju da svako može imati oblik i gustinu koja odgovara njegovom licu.

Dok je do skoro najpopularnija tehnika za postizanje savršenih obrva bio microblading ili puder obrve, trenutni hit u svetu je brow up - neinvazivna procedura kojom se postiže još prirodniji izgled.

Ako redovno skrolujete Instagramom i pratite beauty trendove, sigurno ste već primetili da gotovo svi top-modeli, ali i druge zvezde šoubiznisa imaju guste obrve koje su uredno počešnjane na gore.

Efekat raščešljanih obrva na gore traje 4-6 nedelja, a važno je napomenuti da obrve nakon ove procedure nisu fiksirane već je potrebno da ih svakog jutra očešljate na gore.

Efekat raščešljanih obrva na gore traje 4-6 nedelja.
Shutterstock 

Nećete morati svakodnevno da ih iscrtavate

Kada se dlačice na obrvama podignu nagore, što se postiže tretmanom, većina praznina koje imate automatski će biti popunjene pa vam verovatno neće biti potrebna olovka za obrve. Pored toga, obrve će izgledati deblje i gušće naročito ako ih redovno budete češljale na gore.

Nakon nekoliko nedelja rezultat će bledeti

Sličan efekat kao da ste tek izašli iz salona možete postići uz pomoć proizvoda od sapuna, kao i maskara za obrve koji učršćuju obrve i drže ih na mestu.

Izaberi metodu i proizvod za koji misliš da će ti najbolje odgovarati, kao i tvojoj koži. Nakon nanošenje gela ili sapuna, izgled svojih obrva uvek možeš dodatno popraviti olovkom ili senkom za obrve za savršen celokupan look!