Ni malo ne čudi što su proizvodi za oblikovanje obrva uvršteni u svakodnevnu rutinu šminkanja kada znamo da su obrve okvir našeg lica koji mu daje izraz.

Obrve su vrlo važan deo lica, koji u trenu može promeniti izgled osobe, stoga većina žena teži savršeno oblikovanim i urednim obrvama. Takve guste i definisane obrve često mogu biti velik izazov, ali ne brinite - za vas smo izdvojili pet odličnih olovki za obrve, koje će vam pomoći da vaše obrve uvek izgledaju savršeno.

1. Max Factor - Brow Shaper

Ovo je jedan od retkih drogerijskih proizvoda koji će vam svaki šminker preproručiti, a podjednako je pogodan i za profesionalce i za početnike. Max Factor olovka za obrve oblikuje, upotpunjava i ističe obrve. Proizvod dolazi s četkicom koja će vam pomoći u stilizovanju obrva, a veliki plus ove olovke jeste njena dugotrajnost na dlačicama.

Max Factor olovka za obrve oblikuje, upotpunjava i ističe obrve.
printscreen lilly.rs 

2. Catrice - Stylist olovka za obrve

Olovka za obrve marke Catrice ističe se svojom puderastom teksturom, kao i jednostavnim i preciznim nanošenjem. Dolazi u šest različitih nijansi koje prirodno naglašavaju obrve, kao i s ugrađenom četkicom koja celu stvar sjedini. Uz ovo četkicu smo shvatili da uz malo truda se vrlo lako može doći do savršenih obrva!

Catrice ističe se svojom puderastom teksturom, kao i jednostavnim i preciznim nanošenjem.
printscreen lilly.rs 

3. NYX Professional

NYX olovka za obrve takođe dolazi s praktičnom četkicom na vrhu, za savršeno oblikovane obrve. Može se pronaći u četiri različite nijanse, a ističe se svojom zavidnom dugotrajnošću. Zahvaljujući preciznom aplikatoru, prostora za grešku skoro i da nema te sa njom lako možete iscrtavati linije koje gotovo savršeno imitiraju prirodne dlačice na obrvama.

NYX olovka za obrve takođe dolazi s praktičnom četkicom na vrhu.
printscreen lilly.rs 

4. Avon - Brow definer

Ovom proizvodu dajemo definitivnu peticu. Spada u kategoriju onih sa niskom cenom, ali se izdvaja visokim kvalitetom. Avon olovk aza obrve je manje precizna od prethodne, jer dolazi u formi olovke u stiku koja se ne zarezuje, ali baš to daje sasvim prirodan izgled. Nežna je, dugotrajna, intezivna, a kratkim, brzim potezima ona daje perfektan efekat na obrvama – popunjava ih i definiše, ali tako da deluju nenapadno i potpuno prirodno.

Nežna je, dugotrajna, intezivna, a kratkim, brzim potezima ona daje perfektan efekat na obrvama.
avon 

5. Benefit - Precisely, my brow pencil

Moja omiljena olovka za obrve je od Benefit Cosmetics-a: Precisely my brow pencil. Odlikuje je to što ne puca, izuzetno lako kontrolišete pigment, izgleda prirodno, kremasta je, ali u granicama. Savršena mekoća i oblik daju prirodan izgled poput nacrtanih dlačica i poprilično dugo traje. Nažalost, nije vodootporna te ukoliko se jače znojite, mislim da će vam skinuti boju na nekim mestima.

Savršena mekoća i oblik daju prirodan izgled poput nacrtanih dlačica i poprilično dugo traje.
screenshoot/ benefit.com