POTEZ ANĐELKE TOMAŠEVIĆ ZASLUŽUJE APLAUZ: Maturantkinjama koje nemaju finansijske mogućnosti POKLANJA HALJINE

Anđelka Tomašević odlučila se da pokloni haljine i usreći maturantkinje koje nemaju mogućnosti da ih kupe.

Anđelka Tomašević poklanja maturske haljine
Ustupljene fotografije 

Groznica maturske večeri sa sobom donosi brojne odluke sa kojima se suočavaju svi maturanti, ali i njihovi roditelji.

Koliko je matursko veče zaista bitan deo života svakog maturanta, a naročito maturantkinja govori i njihova potraga za savršenom toaletom ili odelom koja, u nekim slučajevima, potraje i po nekoliko meseci.

Maturska haljina je jedan od važnih faktora za uspešno matursko veče, pa zbog toga zaslužuje da joj se posveti posebna pažnja.

Od samog upisa u srednju školu mnoge od njih uveliko već maštaju o svom izgledu za matursko veče, a da bi to važno veče u životu svakog maturanta bilo onako kako su ga zamislile potrebno je izdvojiti dosta novca.

Poznajući ovaj problem među mladima i roditeljima koji su često finansije te koje su glavni ograničavajući faktor, naša poznata manekenka Anđelka Tomašević poklanja maturske halijina devojkama u Srbiji koje ne mogu, a volele bi da imaju sve uslove da odu na matursko veče.

anđelka tomašević poklanja maturske haljine.
Instagram 

Ova lepa akcija omogućena je za sve devojke koje nisu uspele ili nemaju mogućnosti da kupe haljinu. Anđelka je na na svom Instagram profilu objavila obaveštenje koje će realizovati u ponedeljak.

Ukoliko ste u potrazi za haljinom ili znaš nekoga ko jeste, a nema mogućnosti da je priuštiti, prati ili prosledi prijatelju i u ponedeljak isprati sve objave Anđelke Tomašević koja je ovim nesebičnim gestom odlučila da obraduje neke od vas.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši