IZGUBILA JE GLAVU ZA NOVIM DEČKOM: Slavna manekenka nasred plaže razmenjivala strasti s NJIM, ne mareći za poglede

Zaljubljeni par je plenio pažnju svih prisutnih

Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivši anđeo Victoria's Secret-a i slavna manekenka Alesandra Ambrozio uhvaćena je na plaži u Santa Moniki gde je razmenjivala strasti i poljupce sa svojim novim dečkom Ričardom Lijem.

Toliko su bili fokusirani jedno na drugo da se činilo se da ih objektivi paparaca i znatiželjni pogledi nimalo nisu ometali.

40-godišnja Alesandra pažnju je plenila svojom besprekornom linijom dok je uživala u romantičnim trenucima sa svojim novim odabranikom. Njih dvoje dan su proveli igrajući plažu na pesku sa prijateljima, ali svaki slobodan trenutak su koristili za razmenu nežnosti.

Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par je zajedno viđen nedavno na romatničnoj večeri u jednom restoranu u Los Anđelesu i od tada se ne odvajaju jedno od drugog.

Pre njega bila je verena s biznismenom Džejmijem Macurom s kojim ima 12-godišnju ćerku Anju Luis i 9-godišnjeg sina Nou Feniksa. Nakon nekoliko godina veze verili su se 2008. godine, ali veridbu su raskinuli 2018. godine.

Nakon raskida s Džejmijem, Alesandra je započela vezu s Italijanom Nikolom Odijem ali nakon nešto više od dve godine i s njim je raskinula.

Zgodna Brazilka karijeru u modnom svetu ostvarila je još kao tinejdžerka, a nakon što se proslavila kao supermodel ostvarila je saradnju s najpoznatijim modnim kućama poput Dolce & Gabbana, Guccija, Moschina, Prade, Chanela i Givenchyja.