IMA HALJINE KOJE KOŠTAJU MILIONE, A IZABRALA OVO: Svi su gledali u čemu se RIJANA pojavila na zabavi nakon dodele Oskara

Pevačica se očigledno nije uželela svečanih toaleta, pa se odlučila za potpuno drugačije izdanje,

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šta Rijana smisli, Rijana i uradi. 

I uostalom, ko bi to i mogao da odradi bolje od nje? Spaja nespojivo, kombinuje sve ono što nam nikada ne bi palo na pamet i izgleda sjajno, dopadalo se to nama ili ne. 

I ovog puta, rešila je da uradi po svom. 

Iako u garderoberu ima haljine koje koštaju na hiljade, ma milione dolara, r'n'b diva odlučila se za nesvakidašnje izdanje. Uostalom, s obzirom i da se sama dodela Oskara odigrala u potpuno drugačijem ambijentu, Rijana se očigledno nije uželela svečanih toaleta u koje su "uskočile" druge slavne ličnosti. Naprotiv. 

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svoj stil demonstrirala je na after partiju, gde su se pojavili i oni koji su prisustvovali, i oni koji nisu bili na dodeli Oskara. U "Sunset" hotelu gde se održavala jedna od zabava, a dok su ostale zvezde "sijale" u raskoši i najfinijim tkaninama, Rijana se pojavila u farmericama, majci sa natpisom i širokoj jaknici, sa maramom na glavi i žutim naočarama. 

Jedno je sigurno - nismo sigurni ko bi još mogao ovo ovako dobro da iznese osim nje. 

U poslednje vreme kao da je dodatno inspirisana da svoj stil "začini" nespojivim, a još njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod i glasajte da li vam se ovako nešto dopada za Oskarov afterpary?

Profimedia Modne kombinacije poznate pevačice

Da li vam se dopada njeno izdanje sa afterpartija?

Anketa

Da li vam se dopada Rijanino modno izdanje na afterpartiju Dodele Oskara?

Glasalo je 5 korisnika