"ZNAM TAČNO O KOME SE RADI, ONA JE TAJ RASISTA" Izvor blizak porodici otkrio kome je smetala BOJA KOŽE Meganinog sina

Dugo se nagađalo, a biografkinja kraljevske porodice tvrdi da zna o kome je reč

Youtube

Mesec dana je prošlo od intervjua Megan i Harija, a iako su mnogi mislili da će strasti smiriti, izgleda da ćemo na tako nešto morati još malo da popričekamo.

Nakon što se otkrilo da je Megan Markl ipak lagala u vezi sa tačnim datumom venčanja, otkrivene su i druge infromacije koje ovoga puta idu u korist tvrdnjama izrečenim u intervjuu kod Opre Vinfri.

Naime, oglasila se biografkinja kraljevske porodice i otkrila da tačno zna na koga su se odnosile optužbe za rasizam, zbog kojih je ceo svet bio u šoku. 

Iako su Megan i Hari u intervjuu odbili da otkriju ime osobe koja je pokrenula pitanje o boji kože malog Arčija, sada je kontroverzna britanska autorka ledi Kolin Kampel rekla da je u pitanju niko drugi do Ana, ćerka kraljice Elizabete.

Ipak, autorka je takođe insistirala da je Anin komentar pogrešno shvaćen i da se zapravo odnosio na to kako će Megan biti prihvaćena u porodici.

"Hari je zbog spominjanja kulture shvatio da se tu radi o boji kože. Ana je izrazila brigu o posledicama dopuštanja da se neko takav uključi u kraljevsku porodicu, te je rekla da to neće izazvati probleme samo porodici, već i deci koja će nastati iz te veze. Hari je to odmah požurio da prenese Megan koja je to povezala s bojom kože. Radi se o osobi koja jedva čeka da nađe problem tamo gde ga nema", tvrdi Kampbel. Članovi dvora, kao i Megan i Hari za sada nisu komentarisali ove navode.

Ona je objasnila da veruje da je princeza Ana mislila na kulturne razlike između Britanaca i Amerikanca, kao i da je iz izvora iz palate saznala za ovaj slučaj.

"Nisu brinuli o Meganinoj boji kože. Ana je bila zabrinuta da će doći do problema ako se venčaju i dobiju decu. Ne zbog Meganine boje kože, već zato što je mislila da Megan neće moći da prihvati kulturne razlike", smatra ona i kaže da je Elizabetina ćerka brinula da Megan "neće imati poštovanja prema instituciji i porodici u koju se udaje".

Youtube 

"Niko nije kriv za rasizam, ali je princeza Ana bila prva koja je tvrdila da Hari ne treba da oženi Megan, smatrala ju je nestabilnom i pogrešnom osobom za to mesto i za ovu zemlju", kaže Kembelova.

Podsećamo, Megan je u intervjuu rekla da Arčiju nisu hteli da daju titulu princa zbog zabrinutosti oko njegove boje kože