NAOMI PRVI PUT U JAVNOSTI SA ĆERKOM: U 6. deceniji je postala majka, a nakon novih fotki ponovo se polemiše ko je otac

Naomi Kembel uslikana je sa ćerkom u Kanu, a devojčici već sada mnogi prognoziraju da će krenuti stopama slavne majke.

Papixs / Papixs / Profimedia

Naomi Kembel pojavila se na festivalu u Kanu u velikom stilu. U raskošnoj haljini sa perjem i dubokim dekolteom prošetala je crvenim tepihom, a malo ko je mogao da poveruje da nekadašnji supermodel ima 52 godine.

Međutim, pravo iznenađenje usledilo je malo nakon ceremonije kada su je paparaci uslikali na plaži i to sa ćerkicom u naručju. Od kako je postala mama, Naomi smo retko mogli videti u javnosti, te se na prste jedne ruke mogu nabrojati fotografije na kojima je sa ćerkom.

Profimedia 

Naomi je uživala u sunčanom danu sa naslednicom, a smeštena je u čuvenom Eden Roc hotelu, odmaralištu slavnih do kog je moguće doći samo preko vode, što zvezdama daje privatnost.

Nakon što su se na mrežama pojavile paparaco fotografije, mnogi su prognozirali da će devojčica sigurno krenuti stopama slavne majke, a uveliko se polemiše i ko je otac, odnosno, na koga liči.

Profimedia 

Inače, manekenka je ćerku dobila zahvaljujući surogat majci, ime oca nije poznato, a prvi put ju je pokazala na naslovnici "Vogue" pre nekoliko meseci kada je javno stala na kraj glasinama da ju je usvojila.

- Ona nije usvojena. To je moje dete, rekla je manekenka. Dodala je i da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se dogodila.

Profimedia 

Vest o tome da postala majka nije iznenadila samo njene fanove, već i bližnje.

- Na prste jedne ruke mogu da izbrojim ljude koji su znali da čekam dete, rekla je Naomi koja odbija da progovori o ocu devojčice.

Inače, svoj ljubavni život strogo čuva od javnosti, iako se često pisalo o njenim vezama. Poslednja romansa za koju je javnost znala bila je sa reperom Skeptom 2018. godine. 2019. godine flertovala je sa Lijamom Pejnom, ali vezu nikad nisu izvaničili.

Bila je u vezi i sa Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Pi Didijem, ali i sa ruskim milijarderom Vladislavom Doronjinom koji je kasnije povezivan sa "najtužnijom princezom" Šarlin od Monaka.

Podsetimo, Naomi je sredinom maja na svom Instagram profilu objavila fotografiju dečjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis.

Instagram 

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže i to je nemoguće opisati rečima, moj anđele. Nema veće ljubavi - napisala je ona ispod objave, a izvor blizak manekenki ispričao je za američki časopis da je manekenka priželjkivala dete više od deceniju, a koliko se promenila za sve ove godine, pogledajte u galeriji ispod:

Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Manekenka kroz godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!