Slavna manekenka Naomi Kembel (51) iznenadila je javnost kada je pre nekoliko mesei otkrila da je postala majka, a sada je po prvi put u intervjuu za britanski Vogue govorila je o svojoj ćerki.

Naomi je u maju prošle godine postala majka, a kako kaže, njena ćerka nije usvojena.

- Ona nije usvojena. To je moje dete, rekla je manekenka, koja odbija da progovori o ocu devojčice. Dodala je i da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se dogodila.

Vest o tome da postala majka nije iznenadila samo njene fanove, već i bližnje.

- Na prste jedne ruke mogu da izbrojim ljude koji su znali da čekam dete, rekla je Naomi, koja je pričala i o planovima u karijeri.

- I dalje sam zaljubljena u manekenstvo, ali što sam starija, to me čini nervoznijom. Sada imam 51 godinu i šetam pistom sa devojkama od 18 godina! Međutim, moram da kažem i da ih često i kritikujem. Baš sam nedavno rekla:

"Hajde devojke, malo energičnije! Dignite ta stopala malo od zemlje. Čini mi se da smo mi u vreme vrhunca moje karijere bile srećnije. Stalno smo imale osmeh od uva do uva! Imale smo tu slobodu da na pisti budemo svoje, nismo morale da budemo uniformisane, rekla je slavna manekenka.

Podsetimo, Naomi je u maju sve na Instagramu iznenadila objavom da je postala majka. Ona i dalje odbija da otkrije ime devojčice, a kaže da je "počastvovana što može da učestvuje u odgajanju male, divne duše".

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nežnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže i to je nemoguće opisati rečima, moj anđele. Nema veće ljubavi, napisala je ona ispod objave u maju mesecu.

Ljubavni život Naomi Kembel strogo čuva od javnosti, mada se često pisalo o njenim vezama. Poslednja romansa za koju je javnost znala bila je sa reperom Skeptom 2018. godine. 2019. godine flertovala je sa Lijamom Pejnom, ali vezu nikad nisu izvaničili.

Bila je u vezi i sa Majkom Tajsonom, Robertom De Nirom, Pi Didijem, ali i sa ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom.

Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Manekenka kroz godine

Podsetimo, u maju 2017. godine, Kembel je izjavila za magazin "Evening Standard" da razmišlja o tome da postane mama, ali nije u žurbi da se to desi u odrešeno vreme.

"Sada kad je nauka napredovala, mislim da mogu da uradim to kada hoću", rekla je. Dve godine kasnije, izjavila je da još nije spremna za bebu, ali da će videti "šta joj univerzum sprema".