"STARIM, ALI MOJE PARTNERKE ĆE OSTAJATI TVOJIH GODINA" Glumci imaju blizu 50, a sada u provodu muvaju samo mlađe devojke

Leonardo Dikaprio i Tobi Megvajer izašli su zajedno u provod, a meta su im bile samo mlade devojke.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Razlika u godinama nije ništa novo kada su u pitanju holivudski parovi, a kao po nekom pravilu, uglavnom su u igri stariji muškarci i minimum duplo mlađe žene.

Tako su neki od od primera Vensan Kasel, Dolf Lundgren, Lajonel Riči, Šon Pen, kao i Leonardo Dikaprio i Tobi Megvajer koji su rešili da "udruže snage" u zajedničkom izlasku kada su ih paparaci uslikali.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zapravo, ono što su radili najbolje bi opisala rečenica koju je pevačici Tejlor Svift rekao 10 godina stariji glumac Džejk Džilenhol sa kojim je bila u vezi: "Ja ću stariti, ali moje partnerke ostajaće tvojih godina".

I Tobi i Leonardo koji su se sjajno provodili u jednom klubu u Brentvudu isključivo su "šmekali" mlade devojke, a Dikaprija nije omelo ni to što je sa njim bila njegova izabranica Kamila Morone (24).

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumcima se u jednom trenutku pridružila grupa lepotica, a Tobi je sve vreme pokušavao da smuva zgodnu plavušu koja jedva da je prešla 20 godina, iako ga već godinama dovode u vezu sa 20 godina mlađom manekenkom Tatjanom Dijetmen. Glumac je prethodno bio u braku sa Dženifer Majer sa kojom je dobio dvoje dece.

Izvori bliski glumcima tvrde da im je godinama "praksa" da biraju samo mlađe, a da su to pravdali izgovorom da "im se može". Za Leonarda se dugo priča da ne izlazi sa devojkama koje su starije od 24 godine, a već neko vreme se šuška da u vezi sa Kamilom ne cvetaju ruže. Da li će uspeti da prebrode krizu, ostaje da vidimo, ali svakako potezi proslavljenih glumaca nisu naišli na odobravanje fanova.

IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Nazivali su ih pedofilima i poremećenim osobama na mrežama, što nije prvi put da se tako nešto dešava, a svakako ni poslednji, jer se čini da ni Tobi ni Leonardo nemaju nameru da uspore sa muvanjem jedva punoletnih devojaka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!