PRIČALO SE DA GA "ŽDERAČICA MUŽEVA" VOLI SAMO ZBOG PARA: Najbogatiji čovek sada je zbog nje doveo izgled do savršenstva

Džefa Bezosa uslikali su paparaci na plaži, a tom prilikom prvi put je pokazao pločice na stomaku i isklesanu figuru.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Milijarder Džef Bezos zaista zna kako da uživa.

Doduše, slobodno možemo reći i da je i ranije zna kako živeti život "u punom gasu", ali ga ovakvog nikada nismo videli.

Naime, nove paparaco fotografije pokazale su da je najbogatiji čovek na svetu nabacio ozbiljne mišiće, a šuška se da je za to zaslužna niko drugi do čuvena "žderačica muževa" Loren Sančez, sa kojom se baškario na luksuznoj jahti tokom božićnih praznika.

Sudeći po novim fotkama, praznike je dočekao "spreman", odnosno na vreme je poradio na mišićnoj masi, a izgleda da se to posebno dopada njegovoj devojci zbog koje se razveo nakon više od 20 godina braka.

Zapravo i sama Loren može se pohvaliti zavidnom figurom, a uglavnom je Bezos taj koji ne može da skloni ruke sa nje. Ipak, uloge su se sad zamenile, te je Sančezova ta koja je sve vreme ljubila i grlila svog dečka.

Neki pišu na mrežama i da se uplašila jer njen dečko multimilijarder sada izgleda bolje nego ikad, te da lako može biti zamenjena "mlađom Loren". Ipak, golupčići su delovali zaista zaljubljeno, a u razmeni nežnosti nisu ih omele ni kamere paparaca.

Inače, prvi put kada su se zajedno pojavili u javnosti nakon njegovog skandaloznog razvoda bilo je na Vimbldonu 2019. godine, gde su se u svečanoj loži neprestano ljubili i grlili, te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira.

USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Nakon toga su postali gotovo nerazdvojni, a iako je javnost bila ubeđena da je sa njim samo zbog njegovog novca, Loren zaista deluje zaljubljeno kao prvog dana, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Džefa Bezosa i njegove devojke Loren Sančez

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!