Džef Bezos, osnivač Amazona, prisustvovao je prestižnom događaju LACMA Art+Film Gala u Los Anđelesu sa partnerkom Loren Sančez, koja je ukrala svu pažnju.

Najbogatiji čovek sveta opredelio se za odelo klasičnog kroja od crnog pliša, međutim sve oči bile su uprte u njegovu dragu.

Naime, Loren se odlučila za dugačku srebrnu haljunu  sa prorezom u predelu struka, a uparila ju je sandalama u istoj boji sa vrtoglavo visokim potpeticama, pismo tašnicom od satena i dijamantskim minđušama.

Svoju dugu kosu uvila je u blage lokne, a čitavo vreme je svom partneru upućivala zaljubljene poglede i nežno ga držala oko struka. Ipak,ono što je mnogima "upalo" u oči je njeno botoksirano lice, koje je jasno došlo do izražaja.

dzef i loren
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Podsetimo, Džef Bezos se u aprilu 2019. razveo posle 25 godina braka od supruge Mekenzi upravo zbog Loren. Razvod ga je koštao 38, 3 milijardi dolara, ali i 19, 7 miliona deonica Amazona.

Par je nakon njegovog razvoda nastavio da uživa u svojoj vezi, a upućeni izvori tvrde da su zaljubljeni i da su prošli mnogo toga kako bi konačno bili zajedno.

dzef  i loren na crvenom tepihu
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Loren se zbog Bezosa inače razvela od svog supruga Patrika Vajtsela, a posebno je bizarno to što su se ovi bračni parovi međusobno družili pre nego što je došlo do preljube. Ispostavilo se da su se Džef i Loren godinama tajno viđali, iza leđa svojih supružnika, a kao par su se prvi put javnosti predstavili na Vimbldonu 2019. godine. Priča se da je upravo njen bivši suprug dao karte Džefu i Loren za taj meč.

loren i dzef
AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon toga, više se nisu razdvajali, a Loren je dobila nadimak "žderačica muževa". Javnost joj nikada nije bila naklonjena, i mnogi smatraju da je Loren zainteresovana samo za Džefov novčanik. Ipak, mediji primećuju da ovaj par izgleda veoma zaljubljeno, a rekli bismo da ih negativni komentari ne dotiču.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, FameFlynet / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Džefa Bezosa i njegove devojke Loren Sančez