Loren Sančez ozbiljno je svojim ponašanjem ponizila svog dečka Džefa Bezosa, kada su se na gala događaju susreli sa Leonardom Dikaprijem.

Loren, koju inače zovu "žderačicom muževa" i Džef su se u jednom trenutku našli u društvu slavnog glumca Leonarda Dikaprija, a cela situacija postala je tema društvenih mreža.

loren sancez
London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Snimak njihovog susreta postao je viralan, jer se na njemu jasno vidi kako Loren, iako se drži za ruke s Bezosom, u Leonarda opčinjeno gleda.

Ipak, iako je doživeo javno poniženje, Džef nije komentarisao ovu situaciju. Naprotiv, pojavio se sa svojom suprugom na jubilarnom, 10. gala "Baby2Baby" događaju u Los Anđelesu, okupirajući pažnju medija, ali i javnosti.

Bezos je po običaju izabrao klasično crno odelo, ali je pažnju javnosti "otela" atraktivna Loren, čija pojava ne prolazi nezapaženo.

dzef bezos i loren sancez
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Loren je crvenim tepihom prošetala u elegantnoj, dugačkoj haljini na bretele koju je upotpunila skupocenim nakitom, ali čini se da su mnogi primetili njeno ponašanje koje nije bilo uobičajeno.

Naime, Loren je neprestano držala supruga za ruku, a sve je izgledalo kao da želi da dokaže da je čovek od 177 milijardi dolara samo njen.

Ako je suditi po komentarima, atraktivna crnka želela je da se opere od sramote koju je priredila svom suprugu.

dzef bezos i loren sancez
Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia 

"Šta nije u redu sa njenim licem?", "Zašto ne popravi ovu gornju usnu, samo se to vidi na celom licu", "Njeno lice izgleda kao da je otišlo u svemir i ostalo tamo", "Ona izgleda nestvarno, i to ne u dobrom smislu", "Pogledajte kako mu pravi slatku zamku, ona ga gleda sa obožavanjem, neprestano ga drži, stavlja do znanja da je njen", "Bezosova nova devojka je hodajuća laž", "Sada mu ne da diše", glasili su samo neki od komentara.