"ŽENO, SABERI SE I POTRAŽI POMOĆ" Madona pokazala gole grudi i zadnjicu a nikome nije jasno šta se dešava s njenim licem

Madona je novim objavama na kojima joj se vide potpuno gore grudi, zaprepastila obožavaoce na Instagramu.

Instagram

Pop zvezda Madona od samog početka karijere rušila je granice svojim kontorverznim nastupima i izjavama, a sada je definitivno rešila da ode korak dalje.

Nedavno je zgrozila javnost svojim objavama i ponašanjem, kada je pokazivala razgolićenu zadnjicu i međunožje, a njen poslednji ispad na Instagramu uspeo je da šokira i one koji su do sada bili "na njenoj strani".

Madona koja je nedavno proslavila 63. rođendan, u želji da zadrži status seks simbola u poslednjoj objavi na Instagramu pored vidno fotošopirane fotografije u mrežastim čarapama i vešu pokazala je gole grudi i prekršila pravila ponašanja na popularnoj društvenoj mreži.

Pevačica se tu nije zaustavila, pa je objavila još jednu fotografiju na kojoj je u kadru njena zadnjica dok leži ispod kreveta.

Iako su grudi bile u prvom planu nikome nije promaklo koliko su slike fotošopirane i da nije ni nalik onome kako zaista izgleda u prirodi.

"Ona zaista nije dobro, njoj treba pomoć", "Zgrožena sam, ovo je zaista previše", "Užasno kako se ponaša", "Ovo su poteži očajne žene željne pažnje", "Gospođo, nikoga ne zanimaju vaše grudi i zadnjica", "Ženo, saberi se i potraži stručnu pomoć", "Fotošop na maksimumu", samo su neki od komentara na njene fotografije.

Podsetimo, Madona je nedavno gostovala u emisiji kod Džimija Falona da bi ispromovisala svoj koncertni dokumentarac "Madame X", a tom prilikom pela se na sto i pokazivala zadnjicu publici.

Pored toga pop diva često se često se našla na udaru kritika zbog prevelikog broja estetksih intervencija koje su itekako vidljive na njenom licu, a mnogi joj zameraju i prekomernu upotrebu botoksa od kojih se Madona potpuno izdeformisala.

Nažalost, iako su mnogi mislili da će se pop diva smiriti i vratiti "u normalu", za sada nema izgleda da se to i desi. Jedno je sigurno - energiju joj niko ne može osporiti, a još neka od kontroverznih izdanja kojim je "častila" publiku u poslednje vreme pogledajte u galeriji ispod.

printscreen/instagram Madona na dodeli MTV nagrada