DOBILI SLAVU PREKO NOĆI, A ONDA... Droga, alkohol, depresije i burne ljubavi obeležili su živote Diznijevih zvezda

Diznijeve zvezde nisu znale da se nose sa slavom koja im je suđena, te su se mnoge od njih borile sa zavisnošću od droge, alkohola i depresijom.

Shuterstock

Nepisano pravilo je da Diznijevi filmovi naprave zvezde preko noći. Njihovi glumci uglavnom se suoče sa slavom koja stigne briznom svetlosti, a mnogima od njih je izuzetno teško da se nose sa istom.

Iako mnogi misle da basnoslovne sume novca koje zarade, "idu" na velike projekte i ulaganja, mnoge zvezde zarađenu cifru potroše na poroke, alkohol, razne opijate ili na lečenja tokom borbe protiv depresije.

Svoju privatnost brzo izgube, a pojedine zvezde osetile su velike posledice zbog vrhunca slave.

Demi Lovato

Print Screen / Instagram 

Demi Lovato nikada nije krila da ima psihičke probleme i da se bori sa zavisnošću od droge i alkohola. Nekoliko puta su joj spašavali život, a pre 11 godina išla je na kliniku zbog zlostavljanja, bipolarnog poremećaja i zavisnosti od droge i alkohola.

Bila je trezna šest godina, a potom se ponovo odala porocima kada je za dlaku izbegla smrt. Danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, pa nekadašnju lepoticu više niko ne prepoznaje.

Majli Sajrus

PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Doživela je veliku popularnost kada se proslavila ulogom u Diznijevom šou programu "Hannah Montana" u kom je debitovala sa svojim ocem, Rejem Bilijem Sajrus. Nakon toga, Majli je uplovila u muzičke vode, a već u dvadesetim počeli su problemi.

Fotografije na kojima Majli smotanom novčanicom uvlači beli prah sa stola na kom su marihuana i alkohol, napravile su opšti haos u javnosti. Svima je bilo jasno da se Majli na taj način bori sa psihičkim problemima, a poroka se otarasila tek pre četiri godine.

Lindzi Lohan

PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Još kao devojčica postala je planetarno pooularna zahvaljujući jednoj ulovzi, ali svet je Lindzi Lohan zapamtio po brojnim skandalima kojima je šokirala javnost.

Zavisnost od kokaina i heroina, lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su pad njene karijere.

Napravila je i mnogobrojne korekcije na licu, sve kako bi zadržala mladoliki izgled, ali poroci su učinili svoje, te joj ni operacije nisu pomogle.

Selena Gomez

Instagram 

Započela je karijeru u seriji "Barneys and Friends", a onda su usledili Diznijevi angažmani. Počela je i da peva, ali kada je upoznala Džastina Bibera, počeli su problemi.

Prekidali su, mirili se, pa opet prekidali. Obolela je od lupusa, a dugo godina borila se sa anksioznošću i depresijom. Pre pet godina bila je na lečenju i na transplantaciji bubrega.

Britni Spirs

printscreen/instagram 

Britni je karijeru započela u Diznijevom šou programu "The Mickey Mouse Club" zajedno sa bivšim partnerom Džastinom Timberlejkom.

Ne znajući da se nosi sa slavom, doživela je nervni slom, obrijala glavu, izgubila starateljstvo nad sinovima, a otac joj je donedavno imao potpunu kontrolu nad njenim bankovnim računom, nekretninama i čitavim njenim životom.

Britni je danas oslobođena, nakon što je 13 godina bila pod starateljstvom.