A MISLILI SMO DA SE REŠIO ZAVISNOSTI: Dok Džej Lo vežba u teretani, Ben se KOCKA, a društvo mu pravi ONA

Ne bi ovo bila senzacionalna vest da posrnuli glumac ranije nije imao problema s kockom, kao i alkoholom, zbog čega je više puta bio na lečenju

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ben Aflek je, čini se, u odličnim odnosima s majkom svoje bivše verenice i sadašnje devojke Dženifer Lopez s kojom je nedavno obnovio vezu 17 godina od raskida.

Glumac je uslikan u kazinu u Las Vegasu, a umesto Džej Lo sa njim se našla njena majka Gvadalupe Rodrigez.

Inače, Ben tamo snima novi projekat, a mama će imat epizodnu ulogu. Ipak, saznalo se kako se Ben kockao i van radnog vremena, a navodno je za poker stolom bio i oko tri ujutro.

Poznato je kako Ben i Gvadalupe dele zajedničku ljubav prema kocki, a navodno su u kockarnice često i pre zajedno odlazili.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako pišu američki mediji, ona je s Benom razgovarala o svojoj ćerki jer ju je navodno varao dok su bili vereni. Obećao joj je kako više nikada neće povrediti njenu Dženifer.

- Oduvek je volela Bena i naterala ga je da obeća da više neće slomiti srce njenoj ćerki - rekao je izvor za američki "Star".

Za to vreme, Dženifer je viđena u Majamiju kako napušta teretanu u uskom, crvenom kompletiću koji je naglasio njene poznate obline.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ne bi ovo bila senzacionalna vest da posrnuli glumac ranije nije imao problema s kockom, kao i alkoholom, zbog čega je više puta bio na lečenju.

Naime, glumac je teško podneo, najpre razvod braka sa Dženifer Garner, nakon čega se odao drogi i alkoholu, a potom ga je dokrajčio i raskid veze sa lepom Kubankom, Anom de Armas.

Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Aflek je nakon ovih propalih veza sve više utehu tražio u opijatima, a mediji su prenosili da ima ozbiljnih problema sa kockanjem. Takav način života prilično je uticao na slavnog glumca, pa su mnogi fanovi bili zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje.

Neretko su u medije dospevale fotografije na kojima je Ben delovao poprilično oronuo i narušenog zdravlja.

Nakon raskida veridbe sa Dženifer Lopez kao jedan od razloga za prekid se navodila upravo Benova zavisnot o kockanju, što je za latino divu predstavljalo veliki problem.

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Ljudi s kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, sve vreme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju da uklone i osećaju se bolje, pa su im često izlaz jelo, piće, se*s, kockanje ili kupovina. Ipak, sve to čini ti život gorim.

Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a tada počinje prava bol. Počinjete da se nalazite u začaranom krugu koji ne možete prekinuti – rekao je jednom prilikom poznati glumac.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da li će Ben opet da upadne u začarani krug ili će mu obnova ljubavi sa Dženifer pomoći da ostane izvan problema u kojima je bio ostaje da se vidi.

Više fotografija Dženifer i Bena pogledajte u galeriji:

Shutterstock Dženifer Lopez i Ben Aflek