NIJE REČ O PRELJUBI, VEČ O NEČEMU MNOGO GOREM! Otkriveno zašto je Dženifer Lopez raskinula s Aleksom Rodrigezom

Bivši igrač bejzbola iskorišćavao je latino zvezdu da bi bio u centru poažnje svetskih medija i ponašao se prema njoj drastično drugačije kad bi okrenuli leđa paparacima.

- / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i sportista Aleks Rodrigez proveli su zajedno četiri godine, a od toga su dve bili vereni. Da se nije dogodila pandemija virusa korona, oni bi već godinu dana bili u braku, a američki paparaci pratili su iz dana u dan ovaj par na svakom koraku, gde god boravili, pa je svet imao priliku da se divi njihovoj sreći.

I, zaista, Dženifer dugo nije izgledala tako zadovoljno i ispunjeno kao kada bi smo je videli s Rodrigezom, a njena i njegova deca iz ranijih brakova izvanredno su se slagala, pa su delovali kao velika i srećna porodica.

Ako pitate one koji su upućeni u njihov život, sve je bila gluma - makar s jedne strane. Navodno je bivši igrač bejzbola iskorišćavao latino zvezdu da bi bio u centru poažnje svetskih medija i ponašao se prema njoj drastično drugačije kad bi okrenuli leđa paparacima.

Shutterstock 

Kako piše magazin OK!, izvor blizak Aleksu Rodrigezu ispričao je da veza čuvenog para nije bila bajkovita.

- Vreme koje su proveli zajedno nije bilo ni nalik bajci koju su predstavljali svetu. Aleks je bio zaljubljeniji u ideju o njih dvoje kao paru nego što ga je zanimala sama veza, ističe neimenovani izvor.

Navodno je Dženifer Lopez je vremenom uvidela da njegova osećanja nisu snažna koliko je mislila.

- Kad su kamere bile uključene, Aleks je bio partner koji je obožavao Džen. Ali kada su bili sami nije se ponašao kao ta osoba, kaže drugi izvor.

VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Iskra je bledela jer je delovalo kao da je Aleks zainteresovan više za šoubiznis nego za romantičnu stranu njihove veze.

Džej Lo i Aleks Rodrigez u aprilu su izdali zvanično saopštenje o raskidu svoje veridbe, a Lopezova je ubrzo viđena u društvu Bena Afleka, 17 godina nakon njihovog rastanka. Više njenih fotografija pogledajte u nastavku:

Shutterstock, Instagram Dženifer Lopez