TANKE TRAKE JEDVA DA SU PREKRILE INTIMNE DELOVE: Najlepša glumica Holivuda iznenadila sve prečudnom haljinom

Megan Foks i Mašin Gan Keli na dodeli nagrada Billboard Music su zbog svog izgleda bili najveće zvezde događaja

Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki reper Mašin Gun Keli i njegova devojka, slavna glumica Megan Foks privlače pažnju gde god da se pojave. Tako je bilo i ovaj put, jer su bili najatraktivniji i najfotografisaniji par ovogodišnje dodele nagrada Billboard Music održane u Los Anđelesu.

Par je svojim golišavim pojavama, ali i ponašanjem na crvenom tepihu izazvao najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali, a nisu se ustručavali ni od strastvenih poljubaca. 

Megan je za tu priliku izabrala crnu prozirnu haljinu koju su krasili neobični izrezi, a koja je više pokazivala nego skrivala, dok se on pojavio u crnom odelu i raskopčanoj beloj košulji ispod koje se jasno video tetovažama ukrašen torzo.

Sve je dodatno zaintrigirao svojim crno obojenim jezikom koji je svima plazio pa ljubio Megan.

Keli i Megan u vezi su poslednjih godinu dana, a ranije ovog meseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi ona volela da se uda za njega.

Instagram 

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Brajana Ostina Grina, s kojim ima troje dece.

Više njihovih fotogtafija pogledajte u galeriji: 

Insatgram Megan Foks i Mašin Gan Keli