DALA JE MILION EVRA DA BI LIČILA NA KIM KARDAŠIJAN: Pretvara se u plastičnu lutku i ne namerava da stane sa operacijama

Bez obzira što je prirodno podsećala na poznatu Kardašijanku, ova atraktivna brineta čini sve kako bi potpuno postala njen klon.

printscreen/instagram

Kim Kardašijan je nesumnjivo jedna od najlepših žena sveta. Svoju lepotu umnogome duguje i plastičnim hirurzima, ali ne možemo reći da nije bila lepa pre. Naprotiv.

Međutim, čini se da se sada pojavilo mnogo onih koji vi želeli da izgledaju baš poput nje. Neke dame su toliko otišle daleko u svojim namerama da više i ne liče na osobe koje su bile pre svih tih operacija.

Jedna od njih je Čarli D. N. koja je potrošila preko milion evra da bi izgledala što sličnije svom idolu. Tvrdi da ne žali što je uložila čitavo bogatstvo u to da liči na ovu rijaliti zvezdu, a priznaje da joj laska što svi primećuju koliko su slične i da joj se ulaganje u izgled isplatilo.

kim kardašijan klon  Youtube

"Ljudi mi neprestano govore da izgledam kao ona. Porede nas svaki put kada me vide na ulici, zabavi ili bilo gde. Uvek me zaustavljaju za fotografije - a ja zaista volim pažnju", ispričala je Čarli za Truly.

i zaista, dovoljno je da jednom pogledate njene fotografije na Instagram profilu i da se uverite u to što priča - ona i Kim zaista neverovatno liče.

Atraktivna brineta ističe i da joj nikada neće dosaditi da sluša kako je ista Kardašijanka. "Ona je najlepša žena na svijetu. Ona je poslovna žena i toliko je pametna. Ona je ikona", kaže.

Ova influenserka koju na Instagramu prati preko 740 hiljada ljudi, ističe da svoj izgled duguje redovnim tretmanima botoksa i ubrizgavanju hijaluronskih filera, ali kaže da svakako prirodno liči na Kim. Ipak, priznaje da ju je plasrični hirurg upozorio da bi trebalo da uspori sa estetskim zahvatima, a da istu molbu imaju i njeni prijatelji.

"Prijatelji i porodice govore mi da usporim. Potrošila sam toliko mnogo na odeću, operacije i izgled uopšte, da su veoma zabrinuti", rekla je ova influenserka.

Takođe, iako poprilično novca izdvaja za korekcije, njena druga opsesija su dizajnerske torbe.

"Moram uvek da ih menjam da bih bila u korak sa Kardašijankama. Takođe, pratim trendove, pa svake sezone menjam odeću i na to sam spiskala bogatstvo", zaključila je.

Za sada se njena sličnost sa Kim isplatila jer je upravo zahvaljujući tome dobila brojne unosne ugovore. Međutim, Čarli tvrdi da su ipak na kraju dana, ona i pozata Kardašijanka dve potpuno različite osobe. Hm, kako joj poverovati?

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami:

printscreen/instagram Kopija Kim Kardašijan