Budimo iskreni - retke su zvezde koje nisu imale ni jednu intervenciju. Ipak, sa jedne strane su oni koji su u tome umereni, a sa druge oni koji malo preteruju, i ne samo to, već i uporno odbijaju da priznaju da su određene promene delo plastičara.

Ako ih i suočite sa dokazima vode se politikom - valjda više verujete nama nego sopstvenim očima.

Jedna od takvih je upravo australijska reperka Igi Azalea koja je još jednom pokazala raskošne obline koje su, kako ona tvrdi delo majke prirode.

U pripijenoj haljini sa izrezima pojavila se na večeri u jednom restoranu, a svi pogledi bili su samo na njoj. Uostalom, pogledajte i sami...

igi azalea
The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Činjenica jeste da reperka nikad bolje nije izgledala, te da je liniju dovela do savršenstva, ali takve kukove i zadnjicu pre nije imala. Ipak, ona se i dalje drži toga da su na njoj jedino "plastične" grudi i usne.

igi azalea
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, stare fotografije dokazuju da muzičarka tako ranije nije izgledala. Iako Igi nikad nije bila potpuno "ravna", nije ni imala ovakvu građu.

igi azalea
printscreen/youtube 

"Ja ne znam koga više ova žena laže", "Izgleda brutalno", "Ovo nije delo majke prirode", "Ovo joj nije trebalo", "Ne razumem zašto belkinje rade ovakve kukove i zadnjicu, ne stoji vam, aman", "Da, baš joj je zadnjica ovakva prirodno", "Ovo nije od čučnjeva"... samo su neki od komentara fanova po mrežama.

Reperka kao i do sad ostaje nema na kritike, već uživa u životu i posvećena je sinu i karijeri koju pokušava da vrati na ono što je nekad bila.

Još neke fotografije lepe reperke pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami da li su njeni kukovi i zadnjica prirodni ili ne.

DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia Igi Azalea