Žene širom sveta oduševljene su jer su ponovo dobile priliku da gledaju čuvenog španskog glumca Marija Kasasa (34), koji ih je osvojio još 2010. u romantičnoj drami "Tri metra iznad neba".

Naime, Mario je zvezda nove Netflixove serije "The Innocent", koja je izašla 30. aprila, a temelji se na istoimenom romanu Harlana Kobena. Glumac tumači lik Matea Vidala, koji je proveo četiri godine u zatvoru zbog nesrećnog ishoda tuče ispred noćnog kluba.

On se zbog jednog poziva zatekao usred novog slučaja s više ubistava i postaje glavni osumnjičeni, pa mora da dokazuje svoju nevinost, što je teško kada svi dokazi upućuju na njega. U isto vreme, Mateu nestaje supruga Olivia i ne sme da traži pomoć policije.

mario kasas
Alter Photos / Avalon / Profimedia 

Serija "The Innocent" ima osam epizoda i od početka do kraja je napeta jer se događaju neverovatni obrati u radnji, a gledaoci počinju da sumnjaju u sve više likova i njihovu iskrenost. Uz Marija pojavljuju se glumci Aura Garido, Sem Feuer, Martina Gusman i Santi Pons i mnogi drugi. Serija je, inače dobila odlične kritike javnosti.

Inače, Kasas je rođen 12. juna 1986. u Španiji, a njegova majka Heidi ga je dobila kao 17-godišnjakinja s njegovim 19-godišnjim ocem Ramonom. Glumac ima mlađu sestru Šeilu (33) i tri brata - Kristijana (29), Oskara (22) i Danijela (7).

Kao dete bavio se fudbalom, međutim ovaj sport je napustio kada se njegova porodica preselila u Barselonu. Marijeva majka bila je domaćica i brinula se o deci, dok je njegov otac radio kao stolar i glumac ga često naziva svojim uzorom. Ističe da je jako blizak sa svojom sestrom i braćom.

Cela porodica preselila se s njim kada je imao 18 godina kako bi gradio karijeru modela i glumca. Njegov najmlađi brat Danijel ima tek sedam godina pa se Mario nekad šali da se oseća kao da mu je nećak.

Kasas je toliko blizak sa svojom porodicom da je svakom članu posvetio jednu tetovažu uz koju se nalazi inicijali njihovih imena. Glumac u intervjuima ističe da je imao divno detinjstvo, iako su ga deca prozivala jer je bio nizak, jer se tak kasnije razvio. Istovremeno se hvali da je uspešan u flertu s nežnijim polom odmalena i da je prvu devojku imao sa samo četiri godine.

Mario, koji vodi puno računa o ishrani i svom telu, pažnju žena širom sveta prvi je put privukao 2010. ulogom u romantičnoj drami "Tri metra iznad neba", koja je dobila odlične ocene publike. Mnoge gledateljke komentarisale su da nisu mogle da zadrže suze dok su gledale film.

Dve godine kasnije snimio je nastavak pod nazivom "Želim te", koji je isto tako bio uspešan. Takođe je bio jako emotivan.

Na žalost nežnijeg pola, Mario je od prošle godine u vezi s belgijskom glumicom Deborom Frankois (33), u koju se zaljubio na snimanju Netflixovog filma. Triler je spojio taj zgodni par, ikao nije dobio baš dobre kritike publike.

mario kasas
Shutterstock 

Zanimljivo je da se i Marijeva braća Kristijan i Oskar bave glumom, a njihove zajedničke fotografije na Instagramu oduševljavaju žene jer su i oni naočiti poput ovog sve poznatijeg glumca. Zvezdu serije "The Innocent" zasad prati 6,6 miliona ljudi na društvenoj mreži, međutim taj broj se povećava svakim danom.

Mnogima se svidelo i istovremeno ih je nasmejalo što je glumac kao ime svog profila stavio Mario Houses jer njegovo prezime Kasas znači 'kuće' u prevodu sa španskog jezika.