Jedna od najlepših žena svih vremena, slavna manekenka Naomi Kembel, hipnotisala je sve na crvenom tepihu Kanskog festivala. Čuvena lepotica pojavila se na premijeri filma "Furiosa: A Mad Max Saga" u haljini staroj 28 godina, a look je upotpunila raskošnom frizurom i suptilnom šminkom.

Chanel toaletu sa šljokicama i providnim delovima Naomi je već nosila 1996. godine na reviji ove francuske modne kuće, a sama činjenica da nakon svih godina i dalje može da uskoči u nju, samo pokazuje zašto je bila i ostala jedna od legendi modelinga. 

U isti mah, to je i potvrdilo da se supermodel nije ugojila ni grama od vremena najveće slave kada je suvereno vladala pistama. 

Međutim, iako su ljudi isprva bili oduševljeni "look-om" jedne od najpoznatijih pravoslavki u Holivudu (prešla u pravoslavnu veru nakon veze sa Vladislovom Doronjinom), jedna stvar im je ubrzo daleko više privukla pažnju, naročito nakon što su se na mrežama pojavile njene fotografije sa crvenog tepiha - kosa

Naomi Kembel na Kanskom festivalu.
Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia 

Jasno je da Naomi decenijama već nosi perike, no zbog izuzetno svetle boje razdeljka, mnogi su zaključili da je slavna lepotica potpuno oćelavila, te da se njen skalp "providi" kroz mrežicu na perici. 

Čak i sutradan kada je Naomi "prošetala" kratak paž, bilo je vidljivo da je nije u pitanju njena kosa, s obzirom da se jasno nazirao lepak na vrhu čela, kao i da su velike šanse da je vlasi, barem u tom prednjem delu zauvek izgubila.

Naomi Kembel sa kraćom kosom
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prirodna kosa manekenke ne može se videti godinama unazad, a retke paparaco fotografije samo su potvrdile u kom stanju je njena frizura. U jednom trenutku, njena kosa je opadala u pramenovima, a fotografije u časopisima i reklamama uglavnom su bile samo dobra "šarena laža", odnosno - plod perika i Fotošopa.

Za sve su bile krive ekstenzije, kao i konstantno ispravljanje vlasi, a Naomi je u jednom trenutku priznala i da je imala problem sa transakcijskom alopecijom.

Svojevremeno je, u intervjuu za Evening Standard, rekla da danas pokušava da više brine o svojoj prirodnoj kosi, ali i da je nije sram što nosi perike jer tvrdi da ih nose baš svi, a ona radi ono što želi ili joj to nalaže posao.

Naomi ima problem sa opadanjem.
Mike DiSciullo / Bauer Griffin / Profimedia 

Baš iz tog razloga, mnogi su mislili da se njena kosa oporavila, no čini se da je ipak šteta permanentna.

Naomi se duže vreme bori sa jednim vidom alopecije.
Picture Perfect / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, to ne umanjuje njenu lepotu, iako su mnoge žene komentarisale da bi im značilo kada bi slavne žene, pored Naomi, javno govorile o određenim problemima, jer bi tako pomogle drugima da osećaju da nisu sami, kao i da to nije nikakav tabu. 

Pročitajte još: ZAŠTO SLAVNE ŽENE OSTAJU BEZ KOSE: Viđate ih sa bujnim frizurama, a zapravo su sve perike, dok im je glava u pečatima

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!