Kada vidimo zvezde doterane i uglađene na crvenom tepihu, lako je pomisliti da su jednostavno rođene pod srećnom zvezdom i prosto bolje od nas "običnih smrtnika".

Jer jedan pogled na njihovu porculansku kožu i bujnu kosu, dovoljnan je da "ubijamo" sebe sa onim - bože, što oni imaju, a ja ne?!

Međutim, istina je da sa većim budžetom, pre obaveznog retuširanja zbog čega deluju kao da jednu boru nemaju, najpre padaju u spretne ruke stilista, šminkera i naravno, frizera, dok je istina da većina njih muči istu muku kao i svi mi.

Setimo se samo šoka kada su fotografije Naomi Kembel preplavile mreže pre nekoliko godina na kojima joj se perika pomerila i otkrila pečate po glavi i mesta na kojima je kosa retka i u "bičevima".

Iako neke zvezde nisu imale problematično vlasište, nakon godina nošenja perika, lepka i ekstenzija, oštetile su koren dlake. Drugi, poput Kardi Bi ispod perika skrivaju zapravo gomilu kose, za koju nismo ni sigurni kako stane u kapu.

Zato, pre nego što krenete da mučite sebe zašto nemate svakog dana savršenu frizuru, pogledajte primere u galeriji ispod i uverite se i sami kakva je zapravo kosa Megan Markl, Kloi Kardašijan, Dženifer Lopez i mnogih drugih.

Shutterstock, printscreen/instagram, printscreen/instagram Pogledajte u galeriji ispod kako izgleda prirodna kosa poznatih žena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!